Divorci

Piqué va a casa de Shakira mentre segueixen les negociacions de la seva separació

La cantant colombiana confirma que el seu pare està ingressat i demana respecte per la seva intimitat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El jugador del FC Barcelona Gerard Piqué i exparella de la Shakira, ha anat a casa de la cantant colombiana. Tots dos segueixen les negociacions per pactar les condicions de la seva separació.

El futbolista ha evitat respondre a les preguntes entorn de ‘Monotonía’, una nova cançó de Shakira, amb el també cantant Ozuna, on parla del final de la seva relació amb diverses frases directes al català.

Tampoc ha volgut dir res sobre el logo de la cantant que el seu equip podria utilitzar a les seves samarretes, per la qual cosa el jugador del Barça es veuria obligat a portar-la posada en els pròxims partits per l’acord de patrocini amb la plataforma de ‘streaming’ musical Spotify.

Shakira confirma l’ingrés del seu pare

El pare de la cantant Shakira, William Mebarak Chadid, de 91 anys, es troba hospitalitzat en una clínica privada de Barcelona, segons van avançar divendres passat les Mamarazzis i ha confirmat la cantant en un comunicat remès a alguns mitjans de comunicació, als quals demana respecte per la seva intimitat.

Notícies relacionades

En un comunicat enviat a diversos mitjans de comunicació, l’artista ha confirmat l’ingrés del seu pare, si bé s’indica en la nota que «els detalls sobre el seu estat de salut són de caràcter reservat, per la qual cosa la família demana respecte en aquests moments a l’espera de veure la seva evolució».

William Mebarak ha sigut hospitalitzat almenys en una altra anterior ocasió al mateix hospital privat de Barcelona per una caiguda aquest mateix any.