A Nova York

El càlid retrobament entre Michael J. Fox i Christopher Lloyd

  • Els actors que van interpretar Marty McFly i el doctor Emmet Brown a ‘Retorn al futur’, van compartir una xerrada íntima 37 anys després de l’estrena de l’aclamada trilogia

El càlid retrobament entre Michael J. Fox i Christopher Lloyd
2
Es llegeix en minuts

Michael J. Fox i Christopher Lloyd han protagonitzat un emotiu retrobament a la Comic-Con de Nova York (NYCC), 37 anys després de l’estrena de ‘Retorn al futur’, l’exitosa trilogia en la qual van interpretar Marty McFly i el doctor Emmet Brown.

A l’aparèixer en escena, Lloyd, de 83 anys, i Fox, de 61, que es va retirar del cine fa un parell d’anys a causa de la malaltia de Parkinson que té des de 1990, es van fer una càlida abraçada i el públic va esclatar en un fort aplaudiment.

Els actors van recordar anècdotes del rodatge de la pel·lícula i van donar lloc a moments distesos, com quan Fox va assegurar que «el millor de pel·lícula va ser treballar amb Chris», Lloyd va fer broma recordant que inicialment es va contractar Eric Stoltz per donar vida a Marty McFly i va reconèixer que el primer que va pensar a l’assabentar-se que anaven a substituir-lo va ser que «Amb prou feines vaig aguantar les primeres sis setmanes, ¿i ara he de tornar a fer-ho?», tot i que després va assegurar que es va sorprendre de la gran química que va tenir amb Fox des del primer moment, i això que inicialment no era gens optimista en aquest sentit.

Un dels moments més commovedors de la vetllada va ser quan van preguntar a Fox per The Michael J. Fox Foundation, la fundació amb què, segons ell, «volia ajudar altres persones que, com jo, tenen aquesta malaltia», i ell va qualificar a més la malaltia que té com «un regal» que li van fer perquè pogués ajudar d’altres amb el seu mateix problema.

A continuació, l’intèrpret va aprofitar per retre un homenatge a la seva mare, que va morir el 24 de setembre als 92 anys. Fox va recordar com la seva mare inicialment estava en contra que filmés la sèrie ‘Lazos de familia’ durant el dia i ‘Retorn al futur’ a la nit en la dècada dels 80.

«Tenia 23 anys, li vaig trucar, ella era al Canadà i li vaig dir: ‘Mama, volen que faci aquesta pel·lícula de Steven Spielberg, però he de fer-ho de nit i he de fer ‘Lazos de familia’. I ella va respondre: ‘Estaràs massa cansat’», va dir J. Fox.

Notícies relacionades

Llavors ell va dir: «Visc per a aquest tipus de cansament. Tot anirà bé», i va continuar: «Fins al dia d’avui, bé, fins fa dues setmanes, la meva mare va pensar que era una molt mala idea que fes ‘Retorn al futur’. A ella li va encantar la pel·lícula, [però tenia raó], em vaig cansar», va reconèixer.

Per acabar, l’actor va revelar que en l’obituari es demanava que es fessin donacions en nom de la seva mare a una varietat de causes, que inclouen diabetis, Parkinson, l’Hospital General de Burnaby, l’Hospital Infantil de BC i Canuck Place, en lloc de flors.

Temes:

Cine Famosos