Duel reial

El dard darrere dels nous retrats d’Enric i Meghan

Els Sussex responen al nou posat oficial conjunt de Carles III, Camil·la, Guillem i Catalina amb les seves pròpies fotos de parella, agafats de la mà i amb mirada desafiadora

El dard darrere dels nous retrats d’Enric i Meghan

INSTAGRAM / @SUSSEXROYAL_LIFE

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Una imatge val més que mil paraules. Només uns dies després que Buckingham Palace hagi compartit amb orgull la imatge que simbolitza una nova monarquia ratificada i reduïda, això és, el primer retrat oficial dels nous reis, Carles III i Camil·la, molt somrients, al costat d’uns plens de felicitat Guillem i Catalina, els nous prínceps de Gal·les, els ducs de Sussex ha contraatacat amb les seves pròpies noves fotografies ‘oficials’.

En realitat, ha sigut el fotògraf amic del príncep Enric i de Meghan Markle, Misan Harriman, que ja va immortalitzar altres moments dels ‘royals’ establerts als EUA, com l’anunci del segon embaràs de l’exactriu o el primer aniversari de Lilibet, el que ha donat conèixer en el seu compte d’Instagram aquests retrats amorosos i desafiadors dels Sussex. El matrimoni, per la seva banda, també ha compartit aquests mateixos retrats en el seu compte d’Instagram.

Les imatges, una en color i de cara, i una altra en blanc i negre, de perfil, van ser preses abans de la cerimònia d’inauguració de la Cimera One Young World, a Manchester, el 5 de setembre passat. Aquella va ser una de les cites del matrimoni a la seva última gira europea i en la qual Meghan va oferir un discurs molt comentat. «Sovint sentim dir a la gent que ha arribat el moment, però redoblaré l’aposta dient que ha arribat el vostre moment... El treball important no pot esperar a demà», va dir davant els assistents.

Potser Enric i Meghan havien pensat publicar abans aquests retrats, però al final han preferit fer-ho després del dol per lamort d’Isabel II.

¿Nova provocació?

Notícies relacionades

Tanmateix, diaris i fans monàrquics han vist en aquesta coincidència fotogràfica una nova provocació dels Sussex a la corona britànica, ja que els retrats de Meghan i Enric han vist la llum just el mateix dia en què Carles III i Camil·la reprenien els seus compromisos oficials, aquest dilluns passat, amb un acte a Escòcia. ¿Potser Buckingham hauria preferit que el fill menor del rei s’hagués mantingut en un discret segon pla?

En els retrats de la discòrdia, el que és amb color, la parella mira fixament a la càmera. Meghan llueix una brusa vermella i pantalons a joc de la marca sostenible Another Tomorrow, mentre que el príncep porta un elegant vestit blau marí. La fotografia, en blanc i negre, mostra la parella de perfil mirant a la llunyania. Però hi ha, a més, una tercera versió, també en blanc i negre, que només han compartit els Sussex, en la qual Enric continua mirant a la llunyania mentre la seva dona gira el cap i mira somrient a càmera.