La ruptura del moment

El desengany de Tamara Falcó a ‘¡Hola!’: del pirateig del seu mòbil a les accions legals que estudia el seu ex

La revista aporta aquest dimecres nous detalls sobre la situació de la ‘socialité’ després de l’engany d’Íñigo Onieva i la cancel·lació del seu casament

El desengany de Tamara Falcó a ‘¡Hola!’: del pirateig del seu mòbil a les accions legals que estudia el seu ex
3
Es llegeix en minuts
El Periódico

La revista ‘¡Hola!’ porta en portada la història del desengany amorós que està en boca de tots. El deTamara Falcó, que dijous passat, 22 de setembre, anunciava feliç a Instagram que es casava; però el cap de setmana veia com es filtraven uns vídeos del seu nòvio, Íñigo Onieva, besant-se amb una altra, suposadament tres setmanes abans, en l’última edició de Burning Man, un macroesdeveniment musical celebrat al desert de Nevada (Estats Units). Tot i que ell l’hi va negar diverses vegades, després va admetre, via comunicat, que sí, que havia enganyat la marquesa i li demanava disculpes públicament.

Els rumors d’infidelitats per part de l’empresari de la nit van començar des de l’inici de la relació, fa gairebé dos anys. Finalment, s’han confirmat just quan la filla d’Isabel Preysler mostrava el seu anell de compromís: «una peça elaborada en or blanc, amb tres diamants de talla pera enllaçats, de 0,30 quirats cada un», descriu la revista.

«En menys de quaranta-vuit hores, la marquesa de Griñón va passar d’estar en un núvol a veure’s en un malson, al poder confirmar les sospites d’infidelitat sobre el seu nòvio», prossegueix el relat del qual, gràcies a l’entorn de Tamara s’han sabut nous detalls.

L’ANELL

L’original anell de compromís el va escollir Íñigo amb l’ajuda de la seva mare. Segons la revista l’empresari va desemborsar els prop de 14.500 euros del seu preu.

ELS GRUPS DE WHATSAPP

Segons explica la revista, l’aristòcrata va rebre les imatges, la mateixa tarda del dijous 22, en diversos grups de xats amb amics. També li van arribar a Isabel Preysler per altres fonts. Acabat ‘El hormiguero’, Tamara va parlar amb el seu nòvio a la recerca de respostes. Íñigo ho va negar taxativament, i ella, enamorada, el va creure.

EL CASAMENT I EL PIRATEIG

Tamara va dubtar si anar o no a un casament que tenia previst per a aquella tarda [de divendres], als afores de Madrid. Va tornar a parlar amb Íñigo i hi va anar. Va avisar els nòvios que aniria acompanyada de l’empresari. Segons ‘¡Hola!’, mentre Tamara s’arreglava per acudir a l’esmentat casament, li va ser piratejat el seu telèfon mòbil. I no només això, ja que van compartir el compromès vídeo d’Íñigo en el seu estat de Whatsapp. «Ella no es va assabentar de l’esdevingut fins que el seu equip va poder avisar-la. A continuació, la filla d’Isabel Preysler va mirar d’esborrar la publicació i, al no aconseguir-ho, va haver d’esborrar l’aplicació de Whastsapp del seu dispositiu mòbil». Però els seus contactes ja havien vist el feliç vídeo, que en aquell moment Onieva assegurava que es tractava d’una vella gravació, del 2019. Impossible, en la gravació sonava música acabada de llançar al mercat i es veu un joc de llums que no existia abans de la covid.

LA SEVA GERMANA ANA VOLA DES DE QATAR

Des de la ruptura definitiva, dissabte, Tamara decideix traslladar-se a casa de la seva mare, a Puerta de Hierro. A més, la seva germana Ana Boyer ha volat des de Qatar per estar amb ella. També la recolza el seu cosí Álvaro Castillejo Preysler, entre d’altres.

ACCIONS LEGALS

Notícies relacionades

Diu la revista que Íñigo desconeix qui és la persona que ha tret a la llum aquesta infidelitat («el grup d’amics que el va acompanyar a ‘Burning Man’ era molt molt reduït). «Aquesta situació l’ha deixat també en una situació complicada a nivell laboral –explica ‘¡Hola!’–. No s’ha d’oblidar que, a més de ser soci d’una discoteca a Madrid i de portar un pes important en les seves relacions públiques, Onieva treballa per a Mabel Hospitality, empresa d’Abel Matutes, Jr., i Rafael Nadal, on s’encarrega de desenvolupar els restaurants Tatel i altres negocis». Segons la publicació, l’entorn de l’empresari assegura que «Íñigo està en converses amb el seu equip jurídic: que hagi comès una infidelitat no significa que permeti que es vulneri el seu dret a la intimitat. Amb això, mira de parar la difusió de noves imatges amb altres noies, preses, suposadament, durant la seva relació amb Tamara».

NO HI HAURÀ PERDÓ

«Ella, com a cristiana, perdonarà Íñigo, però té clar que, com a dona, no ho farà», asseguren els amics de la marquesa a la revista.

Temes:

Tamara Falcó