Máxima expectació

Tamara Falcó anuncia la seva reaparició després de trencar amb el seu promès

  • La filla d’Isabel Preysler no cancel·larà l’acte públic malgrat el revés que ha patit en la seva vida sentimental

Tamara Falcó anuncia la seva reaparició després de trencar amb el seu promès
1
Es llegeix en minuts

Després de trencar el compromís amb el seu nòvio, l’empresari Íñigo Onieva, Tamara Falcó es refugia a la casa d’Isabel Preysler i de moment guarda silenci sobre la doble traïció que ha patit per part de qui era el seu promès, ja que al seu dolor per la deslleialtat s’uneix la decepció que va sentir al descobrir que Íñigo l’havia enganyat intentant fer-li creure que el vídeo era del 2019 quan les evidències demostraven que havia sigut gravat fa tot just 20 dies. 

I, coincidint amb la inesperada ruptura, Tamara tenia previst acudir aquest dimarts a un esdeveniment com a ambaixadora de Kronos Home, promotora de l’exclusiu àtic a Puerta de Hierro al qual es mudarà pròximament.

Un acte al qual va confirmar l’assistència fa dies, però que aquest dilluns s’informava als mitjans que la ‘socialité’ n’havia cancel·lat la presència, incapaç d’enfrontar-se a les preguntes sobre la deslleialtat d’Onieva, la ruptura del seu festeig i la seva ferma decisió de no voler saber res del seu promès. 

 Tanmateix, hores després, la col·laboradora d’‘El hormiguero’ canviava d’opinió i, per sorpresa, confirmava la seva assistència a la presentació, en la qual compartirà protagonisme amb la seva amiga Eugenia Silva.

Notícies relacionades

Ho ha fet amb un breu «ens veiem demà» a les seves xarxes socials. Amb aquestes paraules confirmava així que aquest dimarts a la tarda serà al Teatro Real en l’acte que tenia previst després d’anunciar que es cancel·lava la seva assistència.

«T’esperem, Tamara», ha respost al seu torn l’empresa, que es dedica al disseny i l’arquitectura d’interiors, i és la promotora de la que serà la seva vivenda.