Televisió

Així va ser el dia en què Camil·la va fer de dona del temps per a la BBC

La dona de Carles III es va mostrar més rígida i nerviosa davant les càmeres que el flamant rei quan va pronosticar el temps

Camil·la, a la BBC.

Camil·la, a la BBC. / BBC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Més rígida, més seriosa, més nerviosa. La flamant reina consort del Regne Unit, Camil·la Parker Bowles, també va fer de dona del temps com el mateix Carles III, en la seva visita a la BBC d’Escòcia, amb seu a Glasgow, amb motiu del 60è aniversari de la cadena.

Els espectadors del butlletí del migdia del 2 de febrer del 2018 van poder veure com el rei va arribar a improvisar i fins i tot criticar el text del teleprompter. La seva dona, en canvi, ho va llegir a ulls clucs i estava tan nerviosa que no sabia què fer amb el micro, al qual s’aferrava durant la seva predicció (vegeu el vídeo amb retransmissió, aquí).

Notícies relacionades

Camil·la, que segons s’ha desvelat, només menja menjar orgànic és una dona més senzilla i divertida del que sembla, asseguren les seves amistats. Com a colofó final, s’ha revelat que ha intervingut en una de les finals del ‘talent show’ televisiu Mira Quién Baila.

La dona de Carles III es va convertir el 2009 en la ‘reina del ball’ junt amb un dels membres del jurat de ‘Strictly Come Dancing’, la versió anglesa de ‘Mira Quién Baila’