Col·lecció 2023

Rosa Clará estrena ‘Knock, knock’, el seu primer ‘fashion film’

Amb aquesta divertida història protagonitzada per una núvia indecisa, la firma de moda nupcial s’acosta a un públic fresc i jove

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rosa Clará Couture, la firma referent en moda nupcial, s’estrena per primera vegada en el gènere ’fashion film’. Amb el curt ’Knock, knock’ presenta la nova col·lecció 2023. Amb aquesta divertida història protagonitzada per una núvia indecisa, que busca el seu vestit entre les propostes de la nova col·lecció, Rosa Clará s’acosta a un públic jove i aposta per una pel·lícula fresca, que convida a somriure.

La protagonista de ‘Knock, knock’ és una núvia jove i divertida que, el matí del seu casament, no aconsegueix decidir-se entre els romàntics vestits d’organdí o els dissenys més sexis, de silueta recta i detalls cut-out, que dicten la moda actual. El temps apressa i el xòfer que vol portar-la a l’altar continua trucant a la porta ‘Knock, knock! Almost ready’ per lluir un nou vestit que presenta les tendències de l’any vinent. 

Fins i tot una granota curta d’encaix

Les diferents seqüències mostren la núvia amb un juvenil vestit en mussolina de seda prisada, un altre de llarg midi en tul i escot paraula d’honor, un vestit sobri i sofisticat en crep amb escot quadrat i fins a una espectacular granota curta d’encaix i micropedreria perfecte per... ¡patinar!

I és que la núvia de ‘Knock, knock’ posa a prova els seus vestits amb diferents situacions com preparar un còctel; una batalla d’esgrima; uns balls o llançar el ram amb tota seguretat...

’Knock, knock!’ Tornen a trucar a la porta, ¿arribarà al casament?

Puresa de línies i cuidat patró

Amb la seva col·lecció 2023, Rosa Clará Couture continua embastant el seu propi discurs en moda nupcial. La puresa de línies i la cura del patró defineixen cada disseny que surt del seu ‘atelier’, com els vestits midi en tul flocat o brodat amb escot paraula d’honor, favorit de la firma.

Notícies relacionades

També els dissenys més moderns en crep, teixit estrella de la col·lecció, que es presenta ara en tres versions per donar forma tant a vestits cut-out com a models fluids amb nusos i drapejats. Els maneguins bollats i els colls envoltants extraïbles són novetats d’aquesta col·lecció per aprofundir en la tendència ‘multilook’ al costat de les sobrefaldilles, perfectes per lluir ‘dos looks’ diferents al llarg del gran dia.

Els espectaculars vestits princesa d’organdí pintada a mà i els vestits de línia A en el nou brocat Vera, més lleuger, representen la creativitat i constant recerca de l’excel·lència de la firma, que demostra en aquest ‘fashion film’ que l’alta costura no està renyida amb la contemporaneïtat ni, per descomptat, amb la diversió.

Temes:

Moda Rosa Clará