Litigi

Angelina Jolie exigeix a Brad Pitt 250 milions de dòlars en una demanda

L’actriu demana una compensació al seu exmarit per la gestió dels seus negocis de producció de vi

Angelina Jolie exigeix a Brad Pitt 250 milions de dòlars en una demanda
2
Es llegeix en minuts

L’actriu Angelina Jolie ha demandat el seu exmarit Brad Pitt, a qui demana una compensació de 250 milions de dòlars, pels danys suposadament causats en els seus negocis de producció de vi que tots dos compartien a França, segons va informar la CNN.

La demanda de l’actriu es produeix després que Pitt, del qual es va divorciar fa sis anys, la denunciés per danyar deliberadament la reputació de la seva companyia de vins a França i vendre la seva part en aquesta a un «estrany».

La parella havia adquirit la vinya Chateau Miraval el 2008 per 45 milions d’euros, amb la seva corresponent mansió, a la Provença (sud-est de França), on anys després es van casar i van disfrutar de diverses vacances en família junt amb els seus sis fills.

En la contrademanda presentada aquesta setmana per l’actriu, i a què ha tingut accés la CNN, Jolie va acusar el seu exmarit Brad Pitt de «lliurar una guerra venjativa contra ella» i de «segrestar» el control del lucratiu negoci de cellers que una vegada van compartir.

Jolie, que va sol·licitar el divorci de Pitt el setembre del 2016 després d’una acalorada discussió a bord d’un avió privat que va arribar a ser investigada per l’FBI, li demana al seu exmarit 250 milions de dòlars d’indemnització, assegura la cadena.

La demanda de Jolie, presentada en nom de la seva antiga companyia Nouvel LLC, al·lega que Pitt i els seus aliats» van emprendre «accions il·legals i malicioses» amb la intenció de «danyar» tant l’actriu com la seva empresa, «al devaluar les seves inversions i privar-la del paper que li correspon en la gestió de Chateau Miraval, el mundialment famós productor de vi rosat.»

També diu que Pitt «es va embarcar en una campanya multifacètica durant anys per prendre el control de Chateau Miraval i apropiar-se dels actius de la companyia per al seu benefici i el de les seves pròpies empreses i amics».

Notícies relacionades

Davant això, l’equip de l’actor que s’encarrega de la causa legal oberta per la venda d’aquesta propietat acusa Jolie de danyar el seu exmarit intencionadament per vendre la seva part en la companyia sense el seu consentiment.

La defensa de Pitt afirma a més que Jolie no només no va contribuir en «res» a l’èxit de Miraval, projecte que apassionava l’actor, sinó que va consumar la venda «en secret» i violant a posta les condicions que havia pactat amb el seu exmarit, segons les quals cap dels dos podia vendre els seus interessos en aquest negoci sense el consentiment de l’altre.