Pendent de declarar

L’exmarit de Britney Spears, acusat de dos nous delictes que podrien allargar la seva estada a la presó

El primer marit de la cantant ha passat dos mesos entre reixes per colar-se en el seu casament

L’exmarit de Britney Spears, acusat de dos nous delictes que podrien allargar la seva estada a la presó

INSTAGRAM

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jason Alexander, primer marit de Britney Spears, era detingut i empresonat el 9 de juny passat per irrompre a casa de la cantant amb la intenció d’arruïnar la boda d’aquesta amb el seu nou nòvio, i ara marit, Sam Asghari. El mateix Alexander retransmetia en viu des del seu compte d’Instagram el moment en què es colava a l’interior de la propietat de l’artista a Thousand Oaks, Califòrnia. «Ella és la meva primera dona, la meva única dona. Soc el seu primer marit. Soc aquí per colar-me en el casament», assegurava. Ara podria veure allargada la seva estada a la presó al robar una joia a la seva propietària.

Tots dos van ser amics de la infància quan vivien a Louisiana, i van estar breument casats el 2004, després que s’escapessin junts a Las Vegas. No obstant, el matrimoni va ser anul·lat 55 hores després de la seva celebració, per un acord de divorci que tots dos van firmar. 

Malgrat tot, Alexander no semblava disposat a acceptar que Spears refés la seva vida, i va accedir a la vivenda d’ella sense consentiment ni invitació, colpejant un guarda de seguretat. La violació de domicili li va costar 64 dies de reclusió a la presó de Ventura, Califòrnia, un temps que ja ha complert, però que ara podria allargar-se després de llançar-se contra ell noves acusacions. 

Acaba de sortir a la llum una ordre emesa contra ell el 2016, en la qual se’l relaciona amb un robatori de joies pel qual se li atribueixen dos delictes greus, furt major i compravenda de propietat robada. Presumptament, Alexander va robar a la seva propietària una polsera de diamants d’aproximadament 2.000 dòlars, que a més va empenyorar posteriorment per 180 dòlars a Vallejo, Califòrnia, l’agost del 2015.

Notícies relacionades

Els fets van tenir lloc, suposadament, durant les poques setmanes en què ell va estar vivint com a inquilí a casa de la víctima. Ella va notar que faltaven joies a la seva habitació i, al preguntar a Alexander, aquest va acabar reconeixent el furt. 

Durant el matí de dimecres, 17 d’agost, haurà de comparèixer davant el tribunal del comtat de Napa per conèixer la seva sentència definitiva, tot i que tot sembla indicar que podria prolongar-se el seu temps entre reixes.