Quatre versos virals

L’actor Woody Harrelson dedica un divertit poema a un nadó que s’hi assembla

La mare de la Cora, de 8 mesos, va penjar a Twitter dues fotografies en què comparava la seva filla amb l’actor, i el tuit es va fer viral

extra/woodyharrelson.jpg

extra/woodyharrelson.jpg / Twitter / @daniellekgrier (Zeta_intramedia)

1
Es llegeix en minuts

‘Tres anuncios en las afueras’, ‘True detective’, ‘L’escàndol de Larry Flyn’, ‘Ara em veus’, ‘Zombieland’... la filmografia de Woody Harrelson és llarga i exitosa. És conegut per les seves grans interpretacions a Hollywood i a la petita pantalla. Però també pel seu carisma, que en les últimes hores ha mostrat: l’intèrpret ha escrit un poema a la Cora, un nadó de 8 mesos d’Irlanda del Nord que té una gran semblança física amb l’actor.

Dani Grier, la mare de la nena, Dani, va publicar dimecres dues fotografies a Twitter, una de la seva filla i una altra de l’actor, amb una pregunta reveladora: «D'acord, però, ¿com s’assembla la nostra filla a Woody Harrelson?». El tuit es va viralitzar ràpidament perquè la semblança és innegable: tots dos tenen uns grans ulls blaus, un nas gairebé idèntic i un somriure ben peculiar.

Ja sigui perquè la publicació suma gairebé mig milió de ‘m’agrada’ o perquè sí que existeix la teoria dels sis graus de separació entre dues persones, el tema va arribar a orelles de Harrelson. L’actor nord-americà, de 61 anys, va sorprendre tots amb una publicació a Instagram: va acompanyar la captura del tuit de la Dani amb un divertit poema titulat ‘Oda a la Cora’.

«Voldria tenir els teus cabells»

Notícies relacionades

«Ets una nena adorable / Em sento afalagat per la comparació / Tens un somriure meravellós / Només voldria tenir els teus cabells», va expressar aquest dijous Woody Harrelson amb el seu habitual sentit de l’humor.

El post acumula més de 277.000 ‘likes’ i esmenta la Dani, que ja hi ha respost afalagada: «No cada dia Woody Harrelson li escriu un poema a la teva filla». No és per menys, no sempre es compleix la dita que en alguna part del món hi ha algú idèntic a tu.