És un nen

Rihanna dona a llum el seu primer fill amb el raper A$AP Rocky

L’artista va assegurar que seria «un pare increïble, extraordinari, en general, increïble» en una entrevista de maig del 2021

Rihanna dona a llum el seu primer fill amb el raper A$AP Rocky

INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La superestrella Rihanna i el raper A$AP Rocky han tingut el seu primer nadó aquest 13 de maig a Los Angeles, segons ha revelat aquest dijous el mitjà TMZ.

La cantant de «Diamonds» i «Umbrella», que ha marcat una tendència aquests nou mesos amb la seva panxa embarassada a l’aire, va ser fotografiada a finals de gener als carrers nevats de Nova York, de la mà d’A$AP Rocky –Rakim Mayers a la ciutat–, amb un abric llarg de color rosa amb la part inferior descordada.

L’artista nord-americana no va assistir a la gala del Museu Metropolità d’Art del 2 de maig, una cita ineludible per a moltes celebritats de la moda i l’espectacle, en la qual té una taula lliure.

En secret

Notícies relacionades

La parella va fer oficial la seva relació el 2021, després d’anys de persistents rumors. Rihanna és «l’amor de la meva vida» i «l’elegida», va afirmar A$AP Rocky a la revista ‘GQ’ el maig del 2021. Quan se li va preguntar en aquesta entrevista si se sentia preparat per ser pare, el raper, conegut per «Praise The Lord» i «F**kin’ Problems», va assegurar que seria «un pare increïble, extraordinari, en general, increïble»: «Tindré un fill superguai».

Robyn Rihanna Fenty –el seu nom complet– s’ha convertit en multimilionària entre la seva marca de llenceria, maquillatge i moda. Però la seva vida musical encara està en un llarg parèntesi, ja que fa anys que la també cantant manté en secret un possible llançament d’un nou àlbum (l’últim es va publicar el 2016).

Temes:

Rihanna