Bridal Week

Nicole Milano, la germana italiana de Pronovias, reinventa el glamur nupcial

Nicole Milano, la germana italiana de Pronovias, reinventa el glamur nupcial
1
Es llegeix en minuts
EFE

Barcelona, 21 abr (EFE).- Nicole Milano, la marca italiana de núvies de luxe que forma part del grup Pronovias, ha presentat a la Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW) la seva col·lecció ‘Simfonia de les arts’, marcada per certa reinvenció del glamur nupcial en la seva translació de l’alta costura als vestits de núvia.

La proposta, dirigida per Nicole Cavallo, és un dels plats forts de la segona jornada de desfilades de la cita de moda nupcial internacional a Barcelona, en la qual aquest dijous Rosa Clará també estrenarà la seva col·lecció per a 2023.

Cavallo, directora creativa de la marca, ha portat a Barcelona una selecció de 40 dels vestits més representatius de les col·leccions Nicole Milano i Nicole Couture 2023.

Segons ha explicat als periodistes, s’ha inspirat en la dansa, l’arquitectura, l’escultura, la pintura i la fotografia.

Sobre la passarel·la, un ‘look’ nupcial allunyat de minimalismes i ple de textures a partir del ‘jacquard’ en relleu, l’organdí de gasa incrustat amb capes d’encaix i les incrustacions brodades per afegir profunditat i aire pictòric.

Notícies relacionades

Milano segueix les tendències que es veien en les últimes desfilades de moda nupcial, des de les cotilles a la pedreria, passant pels grans llaços, els tuls i les siluetes règies.

Nicole Milano, del grup Pronovias espanyol, és la líder de vendes de moda nupcial d’alta gamma a Itàlia, segons la companyia.