Zona de Vegueta

Jennifer Lopez i Ben Affleck: dos pardalets en un banc d’un parc a les Canàries

Els usuaris de les xarxes fan broma per una foto de la parella mentre disfrutava d’una pausa del rodatge de ‘The Mother’ (Netflix)

Jennifer Lopez i Ben Affleck: dos pardalets en un banc d’un parc a les Canàries

AFP / VALERIE MACON

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jennifer López està rodant a Las Palmas de Gran Canaria la superproducció de Netflix ‘The Mother’ i el seu nòvio Ben Affleck ha volat fins allà per estar amb ella, perquè des que han reprès la seva relació 18 anys després de la seva ruptura no poden passar ni un minut separats. Se’ls ha vist passejar per la ciutat, anar de compres, prendre un cafè com dos enamorats... i també asseure’s en un banc per parlar de l’humà i el diví.

Precisament aquest moment retratat per les càmeres a la plaça de les Ranas, a la zona de Vegueta, ha donat peu a bromes a les xarxes socials.

Alguns usuaris han explicat les seves experiències en aquest mateix banc, que, casualment, queda molt a prop del’hotel Santa Catalina, on s’allotja l’actriu i coproductora de la pel·lícula en la qual fa d’assassina a sou amb una difícil missió, salvar la vida de la seva filla, i en la qual comparteix protagonisme amb l’actor Joseph Fiennes i amb el mexicà Gael García Bernal.

Notícies relacionades

«Em sembla molt maco veure Ben Affleck i Jennifer López recuperar el seu amor al mateix banc on vaig vomitar la nit de Reis de 2014, 2017 i 2018», ha escrit un tuitaire. «En aquest mateix banc vaig perdre la virginitat cap al 2003; és tot un honor que el Benicio Afligido i la Jenny es refreguin allà 15 anys després. Preciós», ha escrit un altre. «Lloc de peregrinació», ha afegit un altre tuitaire.

Vet aquí algunes de les bromes: