Vídeopodcast

‘Mamarazzis’ del 2 de març: on fa les tapes Harrison Ford a Barcelona

Laura Fa i Lorena Vázquez repassen les últimes notícies de la premsa rosa i el món de les ‘celebrities’

‘Mamarazzis’ del 2 de març: on fa les tapes Harrison Ford a Barcelona

ALVARO MONGE

1
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

El nou videopodcast setmanal ‘Mamarazzis’, protagonitzat per Laura Fa i Lorena Vázquez, s’ha estrenat aquest dimecres amb els millors temes de la premsa rosa. En el primer programa, les protagonistes han repassat totes les portades de les revistes del cor i les últimes notícies de les ‘celebrities’ més interessants.

Així, en trenta minuts, han repassat les novetats del món dels personatges públics: des de de la visita d’Ainhoa Armentia a la casa familiar d’Urdangarín a Vitòria, els rumors de crisi entre Albert Rivera i Malú i l’última parella sorpresa del moment, Christian Gálvez i Patricia Pardo. A més, Laura Fa ha revelat que l’actor Harrison Ford va ser a Barcelona fa tres dies menjant en un bar de tapes, una exclusiva que encara cap periodista havia tret a la llum.

¿Quan el puc veure?

Notícies relacionades

El videopodcast s’emetrà cada dimecres de 14.30 a 15 hores en el canal oficial d’Instagram d’El Periódico de Catalunya i també es podrà escoltar a les principals plataformes de podcast, com ivoox i Spotify.

‘Mamarazzis’ és el títol escollit per aquest videopodcast i el seu duo de presentadores n’han explicat el motiu: «És un nom amb força i que juga amb la professió», argumentava la Laura. «Volíem donar visibilitat a aquest concepte, perquè qualsevol picada d’ullet al feminisme és important», ha afegit la Lorena.