Amor liquidat

Sandra Barneda i Nagore Robles trenquen de nou la seva relació

  • La presentadora i la tertuliana han anunciat la seva ruptura mitjançant un comunicat conjunt a Instagram

15 06 2018 Sandra Barneda grita a los cuatro vientos su amor por Nagore Robles confirmando asi su reconciliacion     MADRID  29 (CHANCE) Sandra Barneda ha confirmado  despues de meses de intensos rumores sin confirmacion por parte de las protagonistas  que su reconciliacion con Nagore Robles es un hecho  La presentadora ha elegido el dia del Orgullo Gay  y una romantica foto en la que aparecen besandose para gritar a los cuatro vientos lo enamorada que esta de la colaboradora     EUROPA ESPANA SOCIEDAD

15 06 2018 Sandra Barneda grita a los cuatro vientos su amor por Nagore Robles confirmando asi su reconciliacion MADRID 29 (CHANCE) Sandra Barneda ha confirmado despues de meses de intensos rumores sin confirmacion por parte de las protagonistas que su reconciliacion con Nagore Robles es un hecho La presentadora ha elegido el dia del Orgullo Gay y una romantica foto en la que aparecen besandose para gritar a los cuatro vientos lo enamorada que esta de la colaboradora EUROPA ESPANA SOCIEDAD / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

 Sandra Barneda i Nagore Robles han trencat de nou la seva relació sentimental. Després de sis anys juntes, la parella ha decidit separar-se de mutu acord.

A través d’un comunicat que totes dues han compartit a les seves xarxes socials, la periodista i la tertuliana de Tele5 han anunciat que ja no estan juntes des de fa uns mesos.

«L’amor també significa acceptar els finals i deixar anar, tot i que sigui una relació difícil. Per evitar especulacions i notícies difamatòries sobre nosaltres, hem decidit de mutu acord comunicar que des de fa uns mesos no som parella. Agafem camins separats, però desitjant-nos sempre el millor l’una a l’altra. Sisplau, us demanem respecte per a totes dues en aquest moment. Moltes gràcies a tots», han escrit totes dues en els seus respectius comptes d’Instagram.

El 2016 van iniciar la seva relació, mentre que tres anys més tard, el 2019, van tenir una forta crisi que va provocar la ruptura de la parella, però que finalment van aconseguir superar. Una reconciliació que es va produir just després que la presentadora participés a ‘Planeta Calleja’, programa en el qual es va desfer en afalacs a qui era la seva ex: «Enamorar-me d’ella és el més fort que m’ha passat», va dir.

La catalana i la basca van passar aquest dilluns, el dia de Sant Valentí per separat, fet que va generar sospites als seus seguidors sobre si estaven en crisi, segons informa la revista ‘Semana’.

Notícies relacionades

No obstant, totes dues han assegurat que la seva ruptura es va produir fa mesos, una decisió molt meditada per part de totes dues. 

El gener passat, Robles va compartir una reflexió en la qual revelava estar enfonsada anímicament. Llavors, només es va pensar en la seva feina, ja que el seu programa de ‘MTMAD’ no havia renovat, no obstant, sentimentalment parlant tampoc estava bé. «Em sento esgotada físicament, i sé que haver rebut tants impactes emocionals, m’ha deixat l’energia molt baixeta [...] La vida de vegades et colpeja més o menys fort, i has de respondre com sàpigues, com puguis, com t’agafi en aquell moment», va apuntar.