2 de març

Robbie Williams treu a subhasta tres obres de Banksy

  • Els quadros ‘Girl with Balloon’, ‘Kissing Coopers’ i ‘Vandalised Oils (Choppers)’ s’exhibiran a Sotheby’s Nova York durant sis dies. Després estaran exposats a Hong Kong i a Londres, on es vendran el 2 de març

Robbie Williams treu a subhasta tres obres de Banksy

Joshua White

1
Es llegeix en minuts

El músic Robbie Williams, que ha acumulat una gran fortuna amb la venda de discos i concerts, traurà a subhasta tres de les obres més conegudes de l’artista britànic Banksy, el 2 de març, segons ha assenyalat aquest dijous la casa de licitacions Sotheby’s.

Mitjançant un comunicat, aquesta companyia ha explicat que es tracta de versions del grafiti ‘Girl with Balloon’, que mostra una nena amb la mà estesa cap a un globus en forma de cor que s’emporta el vent; ‘Kissing Coopers’, dos policies britànics besant-se; i ‘Vandalised Oils (Choppers)’ en què apareixen dos helicòpters militars sobre un bucòlic paisatge.

S’espera que els tres quadros de la col·lecció d’art de l’intèrpret d’‘Angels’, es venguin per un total d’entre 7 i 10 milions de lliures esterlines. «Aquestes obres uneixen els llegats culturals de dues de les estrelles més importants de la Gran Bretanya: Robbie Williams i Banksy», ha afirmatHugo Cobb de Sotheby’s. «Com el seu creador i com el seu propietari, són mordaços, icònics, irreverents i únics».

Notícies relacionades

El músic ha afirmat que creia que els seus tres Banksys eren algunes de les seves millors pintures i «m’encanten que estretament vinculades que estan amb les peces del carrer» i va afegir: «Com a col·leccionista del treball de Banksy, et converteixes en part d’un moviment cultural més ampli».

Les tres obres s’exhibiran a Sotheby’s Nova York durant sis dies. Després estaran exposades a Hong Kong i més tard a Londres, on tindrà lloc la licitació el 2 de març.