Anunci inesperat

Antonio Orozco i la seva sorprenent nova paternitat

  • El cantant ha anunciat que ha sigut pare d’una nena anomenada Antonella, que va néixer el mes de desembre passat

antonio orozco

antonio orozco

1
Es llegeix en minuts

Antonio Orozco ha sorprès el seu exèrcit de fans a l’anunciar a les seves xarxes socials que es va convertir en pare per segona vegada el mes de desembre passat. «L’any 2021 va acabar amb una alegria per a la nostra família. Som molt feliços per poder compartir amb vosaltres que hem sigut pares d’un nena golafre, saníssima i bonica», ha apuntat l’artista, de 49 anys. «Gràcies infinites a totes les persones que ens han mostrat el seu afecte en aquest temps i sobretot pel respecte a la intimitat de la nostra unitat familiar», ha conclòs el ‘coach’ de ‘La Voz’ (Antena 3) al costat d’una imatge de la nadó, a la qual han anomenat Antonella.

Notícies relacionades

La inesperada notícia de la nova paternitat del cantant i compositor, ha sigut una grata sorpresa per a tothom, ja que no se li coneixia parella des de la seva ruptura amb Susana Prat, mare del seu fill gran, que tristament va morir el 2017 després de lluitar contra el càncer que patia des del 2014.

De fet, Orozco no sol parlar mai sobre la seva vida privada, tot i que últimament sí que s’ha mostrat orgullós del seu primogènit Jan, que amb només 13 anys, canta, balla i toca el piano i la bateria. «Són molts anys de dedicació, molts anys de feina i disciplina, són molts anys en una vida tan curta. Orgull màxim d’un pare mal·leable al 100 x 100. Bavejant estic», va escriure l’artista de l’Hospitalet amb una fotografia al costat del seu fill.