Reaccions

Pablo Urdangarín, després de les imatges del seu pare amb una altra dona: «Són coses que passen»

El segon fill de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin trenca el seu silenci després de la publicació d’unes imatges del seu pare en actitud compromesa amb una altra dona

Pablo Urdangarín, després de les imatges del seu pare amb una altra dona: «Són coses que passen»
1
Es llegeix en minuts

Les imatges d’Iñaki Urdangarin en actitud còmplice amb una dona que no és la infanta Cristina deixen les seves primeres reaccions. Mentre se succeeixen els rumors i s’apunta a una imminent ruptura del matrimoni, tant la germana de Felip VI com l’exjugador d’handbol guarden silenci de moment, però el seu segon fill, Pablo Urdangarín, s’ha pronunciat sobre l’assumpte amb unes declaracions amb les quals, malgrat la seva discreció, sembla confirmar la separació dels seus pares.

«Prefereixo no dir res perquè és un tema familiar, però són coses que passen», va començar afirmant el jove Urdangarín. «Després parlarem nosaltres i ja està», va mirar de concloure, en paraules que recull Europa Press.

«Tots estem tranquils, tots ens estimarem igual», argumenta, detallant que ja s’ha comentat el tema en el seu nucli familiar, si bé no amb la seva mare. «Seguim contents», va afegir.

Notícies relacionades

Mentre Cristina segueix a Ginebra –on té establerta la seva residència– i encara no s’ha pronunciat públicament sobre les imatges del seu marit de la mà amb una altra dona, la infanta Elena continua amb la seva rutina aliena a la presumpta deslleialtat d’Urdangarín a la seva germana, i va guardar silenci davant les preguntes de la premsa a l’entrada a la seva feina a la Fundació Mapfre.

Per la seva part, els monarques, Felip VI i Letizia, han evitat pronunciar-se públicament en la inauguració de Fitur sobre les imatges d’Iñaki Urdangarín.