En un hospital de Madrid

José Ortega Cano, ingressat d’urgència

  • El destre té una una obstrucció intestinal de la qual està sent tractat pels especialistes del centre mèdic

José Ortega Cano, ingressat d’urgència
1
Es llegeix en minuts

José Ortega Cano ha sigut ingressat d’urgències en un hospital de Madrid aquest dijous, on va arribar després de tenir forts dolors a l’estómac. El diagnòstic de la seva malaltia és una obstrucció intestinal de la qual està sent tractat pels especialistes del centre mèdic.

Segons la revista ‘Semana’, la seva filla Gloria Camila ha sigut la que el va traslladar des del seu domicili a l’hospital. La jove col·laboradora de ‘Ya son las ocho’ viu molt a prop del domicili que comparteix el seu progenitor amb la seva parella amb Ana María Aldón, per la qual cosa tot just saber que es trobava indispost se’l va emportar al servei d’urgències.

Notícies relacionades

Aquest setmanari assenyala que no es tracta de la primera vegada que l’extorero pateix seriosos problemes de salut. El mes de juny passat, va ser intervingut d’un cateterisme de cor al madrileny Hospital HM Montepríncipe.

Una operació que, segons va assegurar Gloria Camila, havia «sortit bé». De fet, dies després, la jove va utilitzar el seu compte d’Instagram per agrair les mostres de carinyo rebudes: «Gràcies pels missatges de recolzament per a l’operació del meu papichurri. És el que em preocupa ara mateix. Després de tres hores d’intervenció, li van col·locar dos stents i poc després era donat d’alta», va escriure.