Pròximament

Les Kardashian: compte enrere per al seu nou ‘reality’ a Disney+

La família d’‘influencers’ més famosa de la tele tornarà a airejar el seu dia a dia en un nou serial després de l’exitós ‘Keeping up with the Kardashians’

Les Kardashian: compte enrere per al seu nou ‘reality’ a Disney+

DISNEY+

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tan sols han passat uns mesos des del seu comiat, però les Kardashian-Jenner, el clan ‘‘influencer’’ més famós del món, amenacen de tornar. La família que va saltar a l’estrellat el 2007 amb el programa de telerealitat ‘Keeping up with the Kardashians’ (a E!) ha posat en marxa el cronòmetre de la marxa enrere per a la seva tornada a la petita pantalla, i a Espanya es podrà veure a través de Disney+ (Hulu, a fora). Es titularà ‘Las Kardashian’ i explicarà el dia a dia present de les ‘celebrities’ que van revolucionar l’‘star-system’ fa ja 14 anys.

Van inaugurar un format que va ser tota una revolució i un precedent per a altres programes que van venir després, altres ‘realities’ d’on sorgirien famosos que ni cantaven ni actuaven, però que el públic adorava.

Kim, Kourtney i Khloé Kardashian, la mare Kris, i la mare també, Caitlyn Jenner, a més de Kendall i Kylie Jenner han anunciat la tornada en un ‘teaser’ que ha publicat la plataforma a les xarxes socials.

De moment, poc se sap dels nous episodis d’aquest nou projecte, que oferirà «un nou i íntim recorregut per les vides» de la família que va aguantar en antena 14 anys, al llarg de 20 temporades, 280 episodis i sis especials. El xou va poder veure’s a 120 països.

Notícies relacionades

Tant va triomfar el clan a la televisió que el programa va donar lloc a la creació de nombrosos ‘spin-offs’, tals com: ’Kourtney and Kim Take Miami, Kourtney and Kim Take New York’, ‘Khloé & Lamar’, ‘Kourtney and Khloé Take The Hamptons’, ‘I Am Cait’, ‘Dash Dolls’, ‘Rob & Chyna’, ‘Life of Kylie’ i ‘Flip It Like Disick’. 

A més, tots i cadascun dels seus membres han fet carrera com a ‘influencers’ i empresaris de les seves pròpies marques de bellesa i moda, amb les quals han amassat una enorme fortuna.