Parella sincronitzada

Bigote Arrocet confirma l’idil·li amb Bárbara Rey: «Estem molt bé. Som molt amics»

  • L’humorista ha trencat el silenci i ha parlat sobre la seva relació amb l’exvedet

Bigote Arrocet confirma l’idil·li amb Bárbara Rey: «Estem molt bé. Som molt amics»
1
Es llegeix en minuts

Des que va sortir a la premsa rosa la notícia de l’idil·li entre Bárbara Rey i Bigote Arrocet, la parella s’ha mostrat summament discreta i no ha volgut fer cap tipus de comentari al respecte.

No obstant, sembla que ara l’humorista, de 72 anys, ha canviat d’actitud i aquest divendres no ha tingut cap problema per parlar sobre la relació que té amb l’exartista.

«Estem molt bé, som molt amics i res més», ha assenyalat l’humorista a Màlaga, durant l’acte d’inauguració de l’estàtua de Chiquito de la Calzada.

Segons la revista ‘Diez minutos’, Bigote ha volgut deixar clar que comença l’any solter. «Porto així molt temps», ha assenyalat i ha afegit que fa molt que no té cap relació.

Notícies relacionades

Per la seva banda, Bárbara Rey s’ha mostrat aquests dies molt reticent a parlar sobre el suposat afer, deixant en interrogant si hi ha idil·li o no, i confessant que és feliç, que el còmic i ella són bons amics i que el temps dirà què passa, deixant entreveure que entre ells hi ha alguna cosa més que una simple amistat.

En què sí que han coincidit el xilè d’origen argentí i la murciana és que són bons amics i els uneix un gran carinyo. Una excel·lent amistat de què Sofía Cristo ja es va encarregar de recalcar: «Són només amics, no hi ha res», afirmava rotunda la ‘dj’ en una conversa amb la col·laboradora Cristina Tárrega, explicant que la seva mare l’hi explica tot i que si estigués vivint un idil·li amb Bigote ella ho sabria.