Nadó anunciat

Sergi Roberto i Coral Simanovich, pares del seu segon fill

  • «Welcome to the world baby boy. We love you so much’ («Benvingut al món, petit. T’estimem moltíssim»), ha escrit la model israeliana en el seu compte d’Instagram

Sergi Roberto i Coral Simanovich, pares del seu segon fill
1
Es llegeix en minuts

Sergi Roberto i Coral Simanovich han sigut pares del seu segon fill. El nadó va néixer el 14 de desembre passat, però ha sigut aquest dimecres quan el defensa blaugrana i la seva dona han compartit la feliç notícia. «Welcome to the world baby boy. We love you so much (Benvingut al món, petit. T’estimem moltíssim»), ha escrit la model israeliana en el seu compte d’Instagram.

El nadó arriba al món quatre mesos després que el matrimoni anunciés que estava esperant el seu segon fill amb una simpàtica publicació que compartien tots dos i en la qual apareixien al costat de la seva filla Kaia, de 2 anys. «Creixent», va escriure la feliç mama al costat d’una imatge en la qual els tres posen les mans sobre la seva panxeta.

La parella es va conèixer fa set anys a través de les xarxes socials, on van començar a intercanviar missatges. «Després vam passat a WhatsApp, i les videotrucades, i finalment vaig viatjar a Espanya per conèixer-nos. A partir d’allà, vaig començar a venir gairebé cada setmana...», va explicar Simanovich en una entrevista per a la revista ‘Elle’.

Notícies relacionades

El 30 de maig del 2018 es van casar en un romàntic casament pel ritu jueu a Ronit Farm, un espectacular enclavament de Tel Aviv, on van ser acompanyats per les seves famílies, amics, i alguns companys del Barça, com Marc Bartra amb la seva dona, Melissa Jiménez, Denis Suarez i Rafinha Alcantara.

Un any després, el 8 de novembre del 2019, va néixer Kaia que va ser, segons anunciava el jugador del FC Barcelona, el millor dia de la seva vida.

Temes:

Sergi Roberto