Comunicat conjunt

Les protagonistes d’‘And just like that’, amb les dones que acusen Chris Noth d’agressió sexual

L’actor que interpreta Mr. Big, el marit de Sarah Jessica Parker en la ficció d’HBO Max, ha negat les acusacions i diu que van ser trobades «consensuades»

Les protagonistes d’‘And just like that’, amb les dones que acusen Chris Noth d’agressió sexual

HBO MAX

3
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis, les tres protagonistes de la seqüela de ‘Sexo en Nueva York, ‘And just like that’, han trencat el seu silenci després que el seu coprotagonista masculí, Mr. Big, interpretat per l’actorChris Noth hagi sigut acusat d’agressió sexual per tres dones.

«Ens entristeix profundament sentir les acusacions contra Chris Noth», afirmen les estrelles en un comunicat conjunt compartit a les xarxes socials.

«Recolzem les dones que han fet un pas endavant i que han compartit les seves doloroses experiències. Sabem que ha de ser una cosa molt difícil de fer i les elogiem», remarca la declaració firmada per les tres actrius.

En un reportatge publicat la setmana passada, dues dones van acusar Noth d’agredir-les sexualment, i totes dues van compartir relats similars a ‘The Hollywood Reporter’. Segons una dona, que va parlar sota el pseudònim de Zoe, l’actor suposadament la va violar en un apartament de Los Angeles el 2004. Ella va afirmar que es van conèixer en una firma d’alt perfil a Los Angeles amb vincles amb celebritats com Noth.

Una altra dona, que va utilitzar el pseudònim de Lily, va explicar que Noth la va convidar al seu apartament a la ciutat de Nova York el 2015 després de sopar i prendre alguna cosa. Lily, que tenia 25 anys en aquell moment, va dir que va conèixer l’actor de ‘The Good Wife’ mentre treballava com a cambrera en un club nocturn local.

Comunicat de Noth

En un comunicat posterior, Noth, que està casat amb l’actriu Tara Wilson des del 2012, va negar les acusacions i va qualificar les dues trobades de «consensuades».

«Les acusacions en contra meu fetes per persones que vaig conèixer fa anys, fins i tot dècades, són categòricament falses», expressa l’actor en el text. «Aquestes històries podrien haver sigut de fa 30 anys o de fa 30 dies, ‘no’ sempre significa ‘no’, una línia que jo mai vaig creuar. És difícil no qüestionar per què ara surten aquestes històries a la superfície; el que sí que sé és que jo no vaig agredir aquestes dones», remarca Noth.

Divendres passat una tercera dona es va presentar amb acusacions d’agressió sexual contra Noth. En un informe publicat pel ‘Daily Beast’, l’esmentada dona, que va utilitzar el pseudònim d’Ava, va explicar a l’esmentat mitjà que quan tenia 18 anys, Noth l’havia agredit sexualment mentre treballava en un restaurant de la ciutat de Nova York, el 2010.

L’actor també ha negat el relat de la tercera dona en un altre comunicat. «La història és una completa fabulació, i els detalls es llegeixen com una ficció dolenta», ha comentat el representant de l’actor. «Com va dir Chris ahir, no ha traspassat aquesta línia i mai ho faria».

Enuig de la seva dona

Notícies relacionades

Segons informen diversos mitjans nord-americans, la dona de l’actor està molt disgustada amb tot el que està passant i es planteja passar el Nadal allunyada del seu marit per refugiar-se en els seus dos fills. Noth va conèixer Wilson el 2001, quan ella treballava com a cambrera. Un any després van iniciar una relació de manera oficial, i una dècada més tard, van contraure matrimoni. Pel mig, el 2008, van tenir Orion. Després de 18 anys de relació, la parella va tornar a celebrar la seva unió amb un nou fill, anomenat Keats. En tot aquest temps, sempre han donat la imatge de ser la parella perfecta. Fins ara, que l’actor acaba de reconèixer que sí que va ser infidel a la seva dona amb aquestes dones que l’han denunciat per agredir-les sexualment.

Fora de ‘The Equalizer’

Després d’aquest escàndol, Universal Television i CBS han confirmat que Noth ja no filmarà episodis de ‘The Equalizer’. A més, també ha sigut acomiadat de la seva agència, A3 Artists Agency.