Actrius a la grenya

Chris Noth defensa Sarah Jessica Parker en la baralla amb Kim Cattrall

«No m’agrada que ningú parli malament de Sarah perquè és un objectiu i la gent pot ser desagradable. Em sento molt protector amb ella i això no m’ha agradat», ha afirmat l’actor que dona vida a l’icònic Mr. Big a ‘Sexe a Nova York’

Chris Noth defensa Sarah Jessica Parker en la baralla amb Kim Cattrall
3
Es llegeix en minuts

L’actor de ‘Sexe a Nova York’ Chris Noth ha defensat per tots els mitjans la seva companya en la ficció Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw) davant la mala relació entre ella i la seva companya de repartiment, l’actriu Kim Cattrall (Samantha Jones).

«He de dir que no tinc ni idea del que pensa [Cattrall] ni de les seves emocions. Però sí sé que soc molt amic de Sarah i els comentaris de Cattrall no s’assemblen a la realitat», ha declarat en una entrevista per a ‘The Guardian’.

«M’agradava, pensava que era meravellosa en la sèrie i algunes persones segueixen endavant per les seves pròpies raons. No sé quines eren les seves. Però tant de bo això no hagués passat, perquè és trist i incòmode», ha afegit.

L’intèrpret que dona vida a l’icònic Mr. Big continua: «No m’agrada que ningú parli malament de Sarah perquè és un objectiu i la gent pot ser desagradable. Em sento molt protector amb ella i això no m’ha agradat. Això és tot el que diré al respecte».

Els rumors de la mala relació entre Parker Cartrall circulendes del final de la sèrie original el 2004, però han persistit durant més de 15 anys i molts especulen que les disputes es van generar per desacords salarials.

De fet, el 2017 Cattrall va declarar en un programa de televisió que la seva relació amb els seus companys de repartiment en la sèrie original era «tòxica» i, després de la tràgica mort del seu germà Christopher el 2018, va respondre a Parker, que li havia donat les seves condolences, dient-li que era «cruel».

La protagonista d’‘El retorno de las brujas’ va escriure: «Estimadíssima Kim, el meu amor i les meves condolences per a tu i els teus i que Déu s’apiadi del teu estimat germà. Petons». Cattrall va respondre al condol de Parker compartint un post d’Instagram en el qual li demanava que deixés utilitzar «la nostra tragèdia per restaurar» la seva «imatge de bona noia», juntament amb un article del ‘New York Post’ en el qual destacava la cultura de «noies dolentes» en el programa, que, segons ella, va ser fomentada per Parker.

No obstant, Parker sempre ha afirmat que no sent antipatia per Cattrall i sempre ha negat la seva enemistat. En una entrevista per a ‘Vulture’ el 2018, va assegurar: «Només m’agradaria recordar a tothom que no hi ha cap baralla. Mai he pronunciat una paraula desagradable, egoista o dolenta, així que m’encantaria redefinir-la».

L’absència de Cattrall

És cert que, des d’aleshores, Cattrall s’ha negat a protagonitzar la seqüela de ‘Sexe a Nova York’. I no està clar si la suposada disputa entre ella i Parker ha influït en la seva decisió de no tornar a interpretar el seu paper.

Independentment del que hagi passat entre les dues actrius darrere de les càmeres, l’esperat reinici de ‘Sexe a Nova York’ s’estrena aquest dijous amb dos capítols a HBO Max.

Més de deu anys després, la seqüela de ‘Sexe a Nova York 2’ continua les aventures urbanes de Carrie, Charlotte i Miranda en una sèrie limitada de 10 episodis.

Escrita per Michael Patrick King i basada en la sèrie homònima de Candace Bushnell, ‘Sexe a Nova York’ segueix les aventures de Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis) a la Gran Poma.

Notícies relacionades

La sèrie es va emetre de 1998 a 2004 i va donar lloc a dues seqüeles a la gran pantalla. Ara, les noies (sense Samantha) tornen per a un nou capítol de la sèrie i de les seves vides.

Tot i que Cattrall ja no hi apareix, s’hi incorporen nous membres, possiblement per alleujar l’absència de Samantha, incloses Nicole Ari Parker, Sarita Choudhury, Karen Pittman i Sara Ramirez, entre d’altres.