Campions amb glamur

Rafa Nadal i Almudena Cid, els esportistes més ben vestits

  • Showroomprive, la web de vendes privades, ha realitzat un sondeig entre la població per conèixer els esportistes més estilosos

Rafa Nadal i Almudena Cid, els esportistes més ben vestits
2
Es llegeix en minuts

Els esportistes s’han convertit en autèntiques icones a l’hora de vestir i així ho ha demostrat una Showroomprive, la web de vendes privades, que ha realitzat un any més un sondeig entre la població per conèixer els esportistes més ben vestits.

L’exgimnasta Almudena Cid lidera el número u del rànquing 2021. Així ho corrobora un 27,71% d’enquestats. La naturalitat que transmet les basca amb els seus ‘outfits’ diaris, on els bàsics de temporada com els jerseis de punt en tons terracota i els pantalons ‘wide leg’, s’emporten el protagonisme absolut, segons informa ‘Europa Press’.

El segon posat l’ocupa Ona Carbonell, que amb un 21,38% de vots la medallista olímpica perd l’or aquest any, però es manté en un segon lloc dins de la llista de les més estiloses. Juntament amb la natació sincronitzada, el disseny de moda és una altra de les seves passions, i això es nota. Sempre en línia amb les últimes tendències, la catalana aposta fermament per vestir de forma sòbria amb tons neutres com blanc, beix i negre.

Per la seva banda, Mireia Belmonte i Gemma Mengual comparteixen el guardó de bronze. Les medallistes olímpiques han empatat en tercer/quart lloc amb un 20,96% de vots. Totes dues conquisten per la versatilitat dels seus ‘looks’ fora de l’aigua, són molt camaleòniques i defensen a la perfecció qualsevol estilisme: des del més bàsic als més sofisticats.

Completant la llista del 2021 trobem Carolina Marín (14,06%), Garbiñe Muguruza (13,08%), Esther González (10,55%), Ana Peleteiro (9,56%), Lydia Valentín (8,44%) i Ruth Beitia (6,05%).

D’altra banda, un 33,61% de vots converteixen Rafa Nadal com a esportista d’elit amb més classe del 2021, i aconsegueix així superar el vencedor el 2020: Xabi Alonso.

El tennista mallorquí no se la juga en el camp de la moda, ja que sempre és fidel al seu característic estil: sobri i senzill, amb un punt formal i sense estridències.

Xabi Alonso, que malgrat baixar una posició en el rànquing d’aquest any, segueix a dalt de tot, amb un 29,54%. I és que l’actual entrenador de la Reial Societat de Futbol B, sap bé com lluir impecable allà on va, ja sigui amb un ‘look’ casual a base de dessuadores, ‘sneakers’ i caçadores a un de més refinat amb vestits, camises i abrics

Notícies relacionades

Iker Casillas completa el podi amb un 22,64% de votacions. Informal i desenfadat, així és l’estil amb el qual el madrileny acostuma a deixar-se veure en les seves aparicions públiques. I és que l’exfutbolista prioritza abans que res la comoditat, la practicitat i la bona qualitat de les peces. Sens dubte, les dessuadores esportives 100% cotó són la seva peça favorita de la temporada tardor-hivern 2021. 

  Els següents més votats per la població són per aquest ordre: Feliciano López (13,36%), Fernando Verdasco (12,10%), Pau Gasol (7,31%), Marc Márquez (7,17%), Carlos Sainz Jr. (5,34%) i Javier Fernández (4,50%).

Temes:

Rafa Nadal