Exposició

La festa de Marta Ortega amb Naomi Campbell, Diana Picasso i Jon Kortajarena

La cantautora britànica Lianne La Havas va amenitzar el sopar amb la seva música

1
Es llegeix en minuts

La inauguració de l’exposició ‘Peter Lindbergh: Untold Stories’ va servir a la futura presidenta d’Inditex, Marta Ortega, per reunir a la Corunya, en un sopar inaugural, diverses personalitats del món de la moda i l’art. Amb Benjamin Lindbergh, fill del famós fotògraf, Ortega va rebre models internacionals com Esther CañadasNaomi Campbell i Jon Kortajarena, que, a més, va compartir la seva visita a la Corunya a través d’Instagram.

Les xarxes socials es van omplir aquest dimecres d’imatges de l’exposició que es podrà visitar des de dissabte, 4 de desembre, al moll de la Batería. En van disfrutar, en primícia, l’actriu Rossy de Palma; la neta de Pablo Picasso, Diana Widmaier; i el dissenyador Pierpaolo Piccioli, que va fer el vestit de novia en l’enllaç de Marta Ortega i Carlos Torretta.

Notícies relacionades

A la visita privada van acudir també el director de cine Luca Guadagnino; els arquitectes Vincent Van Duysen i David Chipperfield; els fotògrafs de moda David Sims i Mikael Jansson; l’editora de moda Emmanuelle Alt; el comerciant d’art Axel Vervoordt; l’estilista Clare Waight Keller; i la joiera Aurélie Bidermann.

Després de conèixer l’exposició, els convidats van disfrutar d’un aperitiu preparat per Albert Adrià i un sopar elaborat per Javier Olleros, xef del restaurant Culler de Pau, amb dos estrelles Michelin. Tampoc hi va faltar la música. La cantautora britànica Lianne La Havas va ser l’encarregada d’amenitzar el sopar.