Imatge familiar

Julia Roberts celebra el 17è aniversari de les seves bessones

  • «Disset dels anys més dolços de la vida», ha escrit l’estrella de ‘Pretty Woman’ al costat d’una imatge en la qual apareix somrient amb les seves dues filles nounades

Julia Roberts celebra el 17è aniversari de les seves bessones
1
Es llegeix en minuts

Julia Roberts ha volgut celebrar sense estar-se de res el 17è aniversari de les seves bessones i per a això, a més d’organitzar un sopar familiar, l’actriu ha compartit una tendra foto amb les seves filles, Hazel i Phinnaeus.

«Disset dels anys més dolços de la vida», ha escrit l’estrella de ‘Pretty Woman’ amb 17 emojis de pastís al costat d’una imatge en la qual apareix somrient amb les seves dues filles nounades.

«He publicat aquesta fotografia no només per compartir la nostra felicitat, sinó per garantir la privacitat, seguretat i respecte que mereixen els nostres nadons», ha detallat la intèrpret.

Notícies relacionades

Roberts i el seu marit, el càmera Danny Moder, que són pares també de Henry Daniel, de 14 anys, van publicar la mateixa foto el 2004, quan van néixer les petites.

La celebració de l’aniversari es produeix quatre mesos després que Hazel fes el seu debut a l’alfombra vermella al Festival de Cine de Cannes el mes de juliol passat. La jove va acompanyar el seu pare a una projecció del nou ‘thriller’ de Sean Penn, ‘Lag Day’.

Temes:

Julia Roberts