Amor en bona companyia

Miki Nadal i la seva nòvia, Helena Aldea, de viatge romàntic i amb Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz

Les dues parelles han passat el cap de setmana disfrutant de Copenhaguen

Miki Nadal i la seva nòvia, Helena Aldea, de viatge romàntic i amb Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz

INSTATRAM / @CRISTIPEDROCHE

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els col·laboradors de ‘Zapeando’ (La Sexta) Miki Nadal i Cristina Pedroche han disfrutat d’una escapada romàntica a Copenhaguen amb les seves respectives parelles per disfrutar de l’amor en la millor de les companyies. Gràcies a una foto que la presentadora de Vallecas ha pujat al seu Instagram hem conegut la dona que ocupa el cor del còmic des de fa una més més d’un any.

A més dels televisius amics també hi apareixen el xef Dabiz Muñoz i la parella de Nadal, Helena Aldea, amb les cases de cridaners colors del barri de Nyhavn, que s’aixequen al costat del famós canal.

«Copenhaguen, amics, bon menjar i amor...», ha escrit la col·laboradora de Zapeando al seu perfil d’Instagram, on ha publicat la instantània en què es veu Nadal en posat molt carinyós amb la seva nòvia.

També Miki Nadal ha compartit la mateixa fotografia al seu perfil d’Instagram, on ha posat aquesta bonica dedicatòria: «Viatjar amb gent que estimes molt ho fa tot inoblidable...».

El presentador i actual concursant repescat a ‘Masterchef Celebrity 9’ (TVE 1) va conèixer la seva actual parella gràcies a Pedroche fa més d’un any. Ella és la cofundadora amb la seva germana Ángeles de la marca de roba Capriche –que vesteixen Paula Echevarría, Anne Igartiburu, l’Índia Martínez, Mónica Naranjo o Eva González, entre altres famoses, així com els col·laboradors del programa ‘Zapeando’– i és una de les millors amigues de la col·laboradora. 

Notícies relacionades

«És una noia fantàstica, molt bona, molt treballadora [...]. Ella també era amiga de Cristina Pedroche i ens vam conèixer per ella», va revelar ell en una entrevista a la revista ‘¡Hola!’ fa uns mesos.

Complicat divorci

Tot i que la seva nòvia resideix a Alacant, el televisiu aprenent de cuiner ha explicat que es veuen molt sovint. Helena li ha tornat la il·lusió després de protagonitzar fa un parell d’anys un complicat divorci amb la seva exdona, Carola Escámez, campiona olímpica de tir i filla de l’exfutbolista Julio Alberto, el mític jugador del FC Barcelona La parella va acabar als tribunals per diverses baralles que van acabar amb la seva relació. Ell va ser condemnat a complir una pena de 20 dies de treballs a la comunitat per «vexacions lleus» a la seva parella després d’ell admetre que va insultar la seva exdona com a reacció a les infidelitats que acabava de descobrir per part d’ella.