A Youtube

Will Smith revela en un documental que va considerar suïcidar-se

L’actor parlarà del costat menys amable de la seva vida a ‘The best shape of my life’, que s’estrena el 8 de novembre

Will Smith revela en un documental que va considerar suïcidar-se

YOUTUBE

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Aquesta va ser l’única vegada que vaig considerar el suïcidi». Will Smith deixa anar aquesta impactant confessió en l’avanç de la seva nova sèrie documental, en la qual l’actor de ‘Soy leyenda’ i de sèries còmiques, com ‘El príncep de Bel Air’, mostra una faceta més humana i persona, i fins a ara desconeguda pel gran públic. Segons ha avançat TMZ, a ‘Will Smith: The best shape of my life’, que s’estrenarà a Youtube el 8 de novembre, l’estrella parlarà sobre com va perdre 10 quilos en tan sols 20 setmanes, i també comentarà alguns problemes de la seva vida i de la seva salut mental.

En aquest nou projecte de l’actor, de 53 anys, reconeix que ha descobert «un munt de coses ocultes» sobre ell. Assegura que, tot i que tot «va començar com un viatge per posar-me en la millor forma de la meva vida», físicament parlant, «mentalment estava en un altre lloc».

‘Will Smith: The best shape of my life’ és un documental dividit en capítols que mostra com l’actor es va aprimar 10 quilos en cinc mesos. A més de les seves rutines d’entrenament a l’aire lliure o al gimnàs, també apareix en situacions quotidianes o de reflexió personal parlant a càmera sense ningú al seu voltant.

Notícies relacionades

També té moments amb la seva família, incloent-hi els seus fills Jaden i Willow, la seva dona, Jada Pinkett Smith, i la seva sogra, als quals l’actor els confessa haver arribat a plantejar-se acabar amb la seva vida: «Aquesta va ser l’única vegada en la meva vida que vaig considerar el suïcidi», diu en l’avanç del programa.

La persona rere el personatge

Will deixa en clar als seus fans que la persona que hi ha darrere del personatge és ben diferent: «El que has arribat a entendre com a Will Smith, l’MC aniquilador d’extraterrestres, estrella de cine més gran que la vida, és en gran part una construcció, un personatge acuradament elaborat i perfeccionat dissenyat per protegir-me, per amagar-me del món. Per amagar el covard». Així de dur es mostra en el tràiler respecte al personatge públic que tots coneixem. Aquesta nova faceta introspectiva de l’actor es completarà, a més, amb un nou llibre biogràfic, en la publicació del qual està immers l’actor: «En el llibre exposo la meva vida i moltes coses que la gent no sap», aclareix.