SEGONS L'AMANT D'ELLA

Will Smith va permetre una relació de la seva dona

El raper August Alsina assegura que va mantenir una relació amb Jada Pinkett

combo-luismi

combo-luismi

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Will Smith i la seva dona, Jada Pinkett, formen una de les parelles més estimades de Hollywood. La parella d’actors fa gairebé 23 anys que estan casats i són pares del Jaden, de 21 anys, i la Willow, de 19. Però en els últims temps s’ha especulat amb la possibilitat que una de les claus del seu llarg i sòlid matrimoni hagi sigut mantenir una relació oberta en secret. És el que ha assegurat ara el raper nord-americà August Alsina, de 27 anys, que afirmen que va mantenir una relació amb l’actriu, però amb el consentiment del protagonista d’ ‘El príncep de Bel Air’.

No s’hauria tractat d’un relació secreta perquè, sempre segons la seva versió, tots dos comptaven amb el vistiplau de Will Smith. De fet, el famós actor i August haurien mantingut una conversa molt civilitzada sobre això. «En realitat, em vaig asseure amb Will i vam estar parlant de la transformació del seu matrimoni en una unió com a companys de vida... i em va donar la seva benedicció», ha explicat en un programa anomenat ‘The Breakfast Club’, on promocionava el seu nou treball discogràfic.

August hauria conegut l’actriu, de 48 anys, a través del seu fill gran, el jove raper i intèrpret Jaden Smith, en algun moment de l’any 2015, i la seva química es va fer evident un any més tard en què tots van compartir unes vacances a Hawaii. El 2017 van arribar a acudir junts a la gala dels BET Awards. Una de les seves cançons, ‘Nunya’ que el músic va presentar l’any passat, parlaria d’ella.  

Notícies relacionades

Alsina explica que si ara trenca el seu silenci sobre Jada és només perquè vol deixar clar que no és un destrossa llars o una persona que es delecti en el drama. En realitat, el més perjudicat en tota aquesta història va ser, segons la seva opinió, ell mateix. «He perdut diners, amistats... I crec que és perquè la gent no sap la veritat, però no he fet res dolent», ha insistit. «Tot això em va destrossar... Probablement hagi sigut el més dur que m’ha succeït en tota la meva vida». Malgrat tot, en el dia d’avui ell només té bones paraules per als Smith: «Els estimo a tots, són unes bellíssimes persones», ha conclòs.

Després d’aquestes declaracions, Jada Pinkett ha negat a través del seu representant a ‘Page Six’ que res del que Alsina hagi dit sobre ella sigui cert o que mantingués una relació en paral·lel amb el seu matrimoni amb Will Smith, al qual, assegura, va conèixer quan es va presentar al càsting per interpretar el paper de la seva nòvia a ‘El príncep de Bel Air’: «Absolutament res d’això és cert». La mateixa Jada va defensar fa alguns mesos en el seu programa ‘Red Table Talk’ que el seu marit mai li havia sigut infidel. 

Temes:

Will Smith