Des d’aquest mes

La firma Mayoral llança la seva primera col·lecció càpsula de Disney

Es tracta de 25 peces informals i pijames amb els personatges més famosos de la factoria: Mickey Mouse, Minnie Mouse i Daisy

La firma Mayoral llança la seva primera col·lecció càpsula de Disney

MAYORAL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La firma de moda infantil Mayoral acaba de llançar una col·lecció càpsula per a la qual ha elegit Disney. Les peces es podran adquirir a la cadena de botigues Mayoral i a mayoral.com a partir d’aquest mes d’octubre. Es tracta de la primera vegada que Mayoral treballa amb llicències i, per a l’ocasió, s’ha decantat per la popular factoria d’animació.  

Aquesta nova i exclusiva col·lecció es compon d’un total de 25 models entre peces informals (dessuadores, ‘leggings’ i vestits, entre d’altres) i pijames, plens de creativitat. La col·lecció està enfocada a bebès des de la talla 12 als 36 mesos, i a nenes de les talles de 3 a 9 anys. Els pijames de nena van de la talla 4 a 14 anys.

Els protagonistes principals dels dissenys són els personatges més coneguts de Disney: la parella de ratolins Mickey Mouse i Minnie Mouse, junt amb Daisy. Així, els més petits de la casa podran omplir l’armari amb la inconfusible màgia de Disney.

Notícies relacionades

Mayoral dissenya moda destinada a nens i nenes de 0 a 16 anys amb un disseny equilibrat, orientat a aconseguir la millor relació entre moda, qualitat i preu. Tots els productes es dissenyen a la seu central, a Màlaga, on un equip de més de 100 dissenyadors treballa cada temporada en nous models de tèxtil, calçat i complements. Presenten col·leccions estructurades i organitzades per ‘looks’ complets pensant en la comoditat i l’estil dels més petits.