Amor a ritme llatí

Marc Anthony presenta la seva nòvia, de 19 anys, en els Premis Billboard 2021

  • El cantautor va posar d’allò més carinyós amb la seva nova parella a l’alfombra vermella

Marc Anthony presenta la seva nòvia, de 19 anys, en els Premis Billboard 2021

EFE/Giorgio Viera

1
Es llegeix en minuts

L’alfombra vermella dels Premis Billboard 2021 de la Música Llatina ha sigut l’escenari triat per Marc Anthony per presentar aquest dijous la seva jove nòvia, la model Madu Nicola.

La parella va posar encaramel·lada i amb molta complicitat a l’estadi Watsco Center, que es troba al campus de la Universitat de Miami a Coral Gables (Florida), on no van dubtar a besar-se davant un núvol de ‘flaixos’.

El cantant, de 53 anys, va voler presentar el seu nou amor, de 19 anys, en aquesta vetllada tan especial en què es va mostrar d’allò més carinyós amb ella. El públic i la premsa gràfica es van quedar molt sorpresos al veure’ls arribar junts, ja que fins ara ningú sabia que l’intèrpret de ‘Vivir mi vida’ estigués de nou enamorat.

Notícies relacionades

Durant la gala, Marc Anthony va interpretar per primera vegada en televisió el seu tema ‘Pa’lla Voy’. De fet, fa uns dies que l’exmarit de Jennifer Lopez va protagonitzar un emotiu moment en el seu concert en el Barclays Center de Brooklyn, Nova York, com parteix del seu del seu ‘Pa’lla Voy Tour’, quan va baixar de l’escenari per cantar a l’oïda a un fan.

De moment, no es coneixen més detalls de la jove brasilera, que des de fa anys resideix als EUA. De fet, ha sigut la maquilladora Jamie Harper, que va revelar la seva identitat, ja que va ser l’encarregada de maquillar-la i pentinar-la per a ocasió.«La nit és jove @latinbillboards! ¡No puc esperar a veure l’actuació!», va escriure al costat de diverses instantànies de la feliç parella, així com d’altres assistents a la gala.