«Brutalment desfigurada»

Linda Evangelista revela que pateix una depressió després de quedar «desfigurada» per un tractament estètic

La supermodel ha emès un comunicat en el seu compte d’Instagram per explicar el perquè de la seva desaparició en l’esfera pública

La canadenca, de 56 anys, es va sotmetre fa cinc anys a un tractament que l’ha deformat, i ara té previst presentar una demanda

Linda Evangelista revela que pateix una depressió després de quedar «desfigurada» per un tractament estètic
1
Es llegeix en minuts

La supermodel Linda Evangelista, de 56 anys, ha revelat aquest dimecres que va ser desfigurada de forma permanent per un tractament estètic de reducció de greix que va resultar contraproduent i la va deixar «irreconeixible».

La ‘top’ ha explicat en el seu compte d’Instagram que es va sotmetre a «CoolSculpting» fa cinc anys i que va patir un rar efecte secundari que fa que les seves cèl·lules grasses augmentin en lloc de disminuir.

Icona de la moda dels anys 90, que van protagonitzar passarel·les juntament amb Cindy Crawford i Naomi Campbell, la canadenca assegura que mai va ser advertida dels riscos del procediment i que té previst presentar una demanda.

Evangelista ha destacat que la seva aparença actual –producte d’una condició anomenada hiperplàsia adiposa paradoxal– explica la seva absència del focus públic en els últims anys. «Als meus seguidors que s’han preguntat per què no he estat treballant mentre les carreres dels meus companys han prosperat, la raó és que vaig ser brutalment desfigurada pel procediment CoolSculpting de Zeltiq que va fer el contrari del que prometia», ha escrit.

«Van augmentar, no van disminuir les meves cèl·lules de greix i vaig quedar permanentment deformada fins i tot després de sotmetre’m a dues doloroses i infructuoses cirurgies correctives. He quedat, com descriuen els mitjans de comunicació, ‘irreconeixible’», ha afegit.

Se suposa que el procediment d’escultura estètica congela i mata les cèl·lules dels dipòsits de greix perquè el cos pugui eliminar-les, segons Efe.

Notícies relacionades

Finalment, l’exmodel assegura que el fracàs del procediment l’ha portat a recloure’s i deprimir-se, mentre el seu mitjà de treball ha desaparegut. «Estic avançant per alliberar-me de la meva vergonya i fer pública la meva història», sosté i acaba dient: «Estic molt cansada de viure així. M’agradaria sortir per la porta amb el cap ben alt, malgrat no assemblar-me ja a mi mateixa».

Com era d’esperar, la publicació s’ha omplert de missatges carinyosos, que li donen ànim i recolzen la seva valentia. «Una icona és una icona», «t’estimem», «gràcies per obrir-te», «continues sent bonica per dins i per fora» i «t’admirem», són alguns dels missatges que ha rebut la supermodel dels 90.

Temes:

Models