DIVA ENAMORADA

Adele oficialitza el seu amor per l’empresari Rich Paul

La cantant va posar per primera vegada al costat del seu nòvio en el casament de l’estrella dels Lakers Anthony Davis

Adele oficialitza el seu amor per l’empresari Rich Paul
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de superar el seu divorci amb Simon Konecki, el pare del seu únic fill, la cantant és de nou feliç i s’ha vestit d’alta costura per oficialitzar la seva relació amb Rich Paul, l’agent esportiu amb el qual va aparèixer per primera vegada en un partit de l’NBA el 17 de juliol passat.

La intèrpret de ‘Hello’ va acudir espectacular al casament de l’estrella dels Lakers Anthony Davis i va posar amb la seva nova parella al ‘photocall’ de la cerimònia i va compartir la foto a Instagram amb els seus 39,5 milions de seguidors.

Notícies relacionades

Després de divorciar-se del seu exmarit, la cantant va voler començar una nova vida i es va mudar als EUA amb el seu fill. A més va canviar la seva imatge de forma dràstica i es va aprimar 70 quilos gràcies a una severa dieta i a una constant activitat física.

En la seva nova etapa va començar a assistir a festes i fins i tot a la tardor del 2019 se’l va arribar a relacionar amb el raper Skepta, però la relació va ser breu. «Adele i Skepta han estat a prop l’un de l’altre després que tots dos trenquessin les seves relacions. Han creat un vincle pròxim i definitivament hi ha una relació especial», va afirmar llavors la premsa britànica, assegurant que tots dos estaven «passant cada vegada més temps junts». No obstant, mesos després l’estrella de ‘Someone like you’ va afirmar en el seu compte d’Instagram que era solter, però al cap de pocs mesos, va començar la seva relació amb Rich Paul.