Les seves primeres paraules

Sara Carbonero reapareix més il·lusionada que mai: «La vida és molt bonica»

  • La periodista ha acudit a la presentació d’un videoclip del grup Tu Otra Bonita, del qual és la protagonista

Sara Carbonero reapareix més il·lusionada que mai: «La vida és molt bonica»

EUROPA PRESS / JOSEFINA BLANCO / RICARD CUGAT

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

En un dels millors moments de la seva vida pels nous projectes professionals i acabada d’aterrar a Madrid després d’un estiu idíl·lic a la costa gaditana amb les seves amigues, Sara Carbonero ha reaparegut en la presentació del nou videoclip ‘A poco’ del grup Tu Otra Bonita, del qual és la protagonista.

En la presentació, la periodista no ha dubtat a atendre la premsa per confessar com se sent amb els projectes que té en els pròxims mesos. «Torno a la feina amb molta il·lusió, un munt de projectes i coses que em ve de gust fer, estar tranquil·la i, per descomptat, la tornada a l’escola», ha aclarit. I és que Sara té molts projectes, amb una nova temporada a Radio Marca amb el seu nou programa ‘Que siga el baile’ i amb la seva marca de roba amb la també periodista Isabel Jiménez.

Evita parlar de la seva vida privada

Els mitjans tampoc han dubtat a preguntar-li sobre la seva suposada participació en el pròxim videoclip de Kiki Morente, amb qui presumptament tindria una relació, després d’anunciar la separació amb Iker Casillas a principis d’any. «Jo no entro a aclarir absolutament res, el videoclip l’acabeu de veure i ja està» ha assenyalat, desmentint que protagonitzi el pròxim videoclip de Kiki Morente i evitant confirmar si és cert que l’entrevistarà al seu programa de Radio Marca el 30 de setembre: «No tinc absolutament res a explicar-vos, res de res de veritat».

Sara, que sempre s’ha mostrat d’allò més hermètica amb la seva vida privada, ha esquivat totes les preguntes sobre la seva vida sentimental i, en especial, a les preguntes relacionades amb l’amor i el ‘cantaor’ Kiki Morente. «Estic il·lusionada amb tot, amb la vida, que és molt bonica», ha respost quan li han preguntat si estava de nou il·lusionada en l’amor. «Hi ha temps per a l’amor i per a tot, però l’important és tenir molta salut i estar il·lusionada», ha conclòs una Sara més radiant i il·lusionada que mai.

Notícies relacionades

En aquesta ocasió tampoc ha volgut confirmar ni desmentir la seva suposada relació amb Kiki Morente, fill d’Enrique Morente i germà de Soleá i Estrella Morente, que hauria començat a principis d’estiu, però que cap dels dos han volgut confessar públicament. No obstant, aquesta setmana ha sortit a la llum al programa de ‘Socialité’ que fonts pròximes a Kiki Morente havien confirmat que la seva relació s’havia acabat i que el seu amor havia passat a ser una bonica relació d’amistat. A més, han apuntat que la pressió mediàtica podria haver dificultat les coses entre la periodista i el ‘cantaor’.

La seva relació amb Iker Casillas

Finalment, tampoc han pogut faltar les preguntes sobre la seva relació amb Iker Casillas, a les quals no ha dubtat a confirmar la bona relació que té amb el futbolista, amb qui comparteix una preciosa família. «Està tot molt bé i per descomptat que tinc bona relació amb Iker, per descomptadíssim», ha confirmat.

Temes:

Iker Casillas