Estrenes

El gest romàntic de Jessica Chastain i Oscar Isaac a l’alfombra vermella de Venècia

  • Tots dos protagonitzen la minisèrie ‘Secretos de un matrimonio’, que s’estrenarà el 13 de setembre a HBO

Jessica Chastain y Oscar Isaac

Jessica Chastain y Oscar Isaac / YARA NARDI (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

La química entre els actors és una cosa fonamental a l’hora de narrar un relat audiovisual. Si el realitzador desitja presentar un material realista i que arribi a les entranyes dels seus espectadors, haurà d’encarregar-se de comptar amb una bona direcció de càsting que s’encarregui d’escollir els intèrprets que millor demostrin a la pantalla la història que es vol explicar.

Per aconseguir aquestes actuacions convincents i memorables, a més de la perícia dels actors, són necessàries sessions de rodatge molt intenses on aquests comparteixen experiències que moltes vegades traspassen la quarta paret. És el cas de parelles com les formades per Ryan Gosling i Eva Mendes, Mila Kunis i Ashton Kutcher o Penélope Cruz i Javier Bardem, que poden presumir d’haver trobat les seves respectives parelles ideals davant les càmeres.

Notícies relacionades

Si bé és cert que l’amor no sempre es crea en els rodatges, un aspecte fonamental en la promoció de pel·lícules que mouen aquest sentiment és crear una promoció conforme al que narren aquestes produccions. És el cas del recent posat de Jessica Chastain i Oscar Isaac al Festival de Cine de Venècia, on han presentat la minisèrie ‘Secretos de un matrimonio’.

La incursió a l’alfombra vermella de la parella s’ha viralitzat a causa del comportament dels dos actors, que s’han mostrat molt carinyosos davant els fotògrafs. En concret, el que més ha cridat l’atenció dels presents, ha sigut el moment en què Oscar Isaac s’acosta al braç de la seva companya, que portava un impressionant vestit d’Atelier Versace, per fer-li un romàntic petó.