Agressió

Les autoritats dels EUA investiguen un incident entre Britney Spears i una empleada

  • La dona va denunciar que l’artista la va colpejar durant un aldarull

Les autoritats dels EUA investiguen un incident entre Britney Spears i una empleada

REUTERS / EDUARDO MUÑOZ

2
Es llegeix en minuts
EFE

L’oficina del xèrif del comtat de Ventura (Califòrnia, EUA) està investigant Britney Spears per un delicte menor d’agressió després que una empleada de casa seva al·legués que la cantant la va colpejar, segons van informar les autoritats a mitjans locals.

L’incident es va produir dilluns sobre les 10.25 hora local (17.25 GMT) a la casa de la cantant a Thousand Oaks, ubicada al comtat de Ventura i a uns 60 quilòmetres del centre de Los Angeles, segons va dir a mitjans locals el portaveu de l’oficina del xèrif, el capità Eric Buschow. L’empleada, la identitat de la qual es desconeix, assegura que Spears «la va colpejar» durant l’aldarull, tot i que ningú va resultar ferit.

L’oficina del xèrif espera concloure la seva investigació aquesta setmana i traslladar les seves conclusions a l’oficina del fiscal de districte del comtat de Ventura que haurà de determinar si Spears ha de ser acusada formalment d’un delicte menor d’agressió.

Mathew Rosengart, l’advocat de l’artista, va explicar que la disputa es va produir per un telèfon mòbil, sense oferir-ne gaires més detalls. En declaracions a mitjans locals, Rosengart va negar que Spears colpegés l’empleada i va considerar que la investigació és una «desferra» que pertany a un «tabloide sensacionalista i exagerat». «Qualsevol pot fer una acusació així, però això hauria d’haver-se arxivat immediatament», va argumentar. Rosengart és un advocat que ha portat casos de celebritats com ara Sean Penn i Steven Spielberg i al qual Spears va contractar fa un mes per a la disputa legal amb el seu pare, Jamie Spears, que exerceix com a tutor legal de la cantant des de fa 13 anys i controla tots els aspectes de la seva vida.

Notícies relacionades

El pare de Britney es va fer càrrec de la seva vida personal i de les seves finances després d’una etapa de comportament erràtic que va ocupar titulars el 2008. Tot i que la mesura va ser de caràcter temporal en el seu inici, s’ha mantingut al llarg de 13 anys en què l’artista ha actuat, publicat discos i protagonitzat un espectacle milionari a Las Vegas entre el 2013 i el 2017, de vegades en contra de la seva voluntat.

El conflicte obert entre la cantant i el seu pare ha generat un moviment a les xarxes socials de recolzament a la que va ser una de les més populars artistes nord-americanes de finals del segle passat. El lema «#FreeBritney» (Llibertat per a Britney) ha pres impuls aquest any després de l’estrena del documental ‘Framing Britney’, una cinta elaborada per ‘The New York Times’ que repassa els aspectes més controvertits i aspres de la carrera de l’artista.