Reprovació de les xarxes socials

Enrique Ponce i Ana Soria, criticats per vacunar-se tard contra la Covid

  • Molts tuitaires censuren que el torero, de 49 anys, hagi esperat presumptament la seva nòvia per anar a immunitzar-se

Enrique Ponce i Ana Soria, criticats per vacunar-se tard contra la Covid

Europa Press

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Són moltes les persones que volien amb ànsia que arribés la vacunació contra la Covid per començar a tenir una certa normalitat en el seu dia a dia i poder estar més tranquils, tot i que sempre amb la cautela que exigeix aquest virus, en la seva vida diària. Des que el procés d’immunització es va començar a portar a terme, molts rostres coneguts han aprofitat les seves xarxes socials per exposar públicament una imatge o un vídeo de com es vacunaven i així animar els seus seguidors a fer-ho.

Tot i que aquest tipus d’imatges ja no són molt sorprenents i tampoc virals, el Districte d’Atenció Primària d’Almeria ha penjat en el seu perfil oficial de Facebook dues imatges que ens ha cridat molt l’atenció. Es tracta del torero, Enrique Ponce, de 49 anys, i la seva nòvia, Ana Soria, de 24, rebent la dosi corresponent de la vacuna amb un somriure i per descomptat, junts i enamorats.

El torero Enrique Ponce junto con Ana Soria se vacunan en Almería el Palacio de los Juegos Mediterráneos. #Vacunate #VacunaCOVID19 #Almeria #EnriquePonce #AnaSoria

Posted by Distrito Atención Primaria Almería on Tuesday, August 17, 2021
Notícies relacionades

Amb el següent títol: «El torero Enrique Ponce juntament amb Ana Soria es vacunen a Almeria al Palau dels Jocs Mediterranis» aquest perfil oficial anunciava a través de la seva pàgina web el 17 d’agost la vacunació del torero i la seva parella. Molts han sigut els anònims que han comentat la publicació criticant que el torero s’hagi vacunat tan tard i que ho hagi fet, aparentment, per vacunar-se amb qui s’ha convertit en l’amor de la seva vida.

«Ell s’ha esperat que li toqués a ella, per anar junts», «Mare meva... a hores d’ara i encara sense vacunar», «Doncs molt malament, cadascú amb el seu torn, a ell ja el devien avisar fa mesos, privilegis els justos, n’hi ha molts que no hem pogut anar junts, va per any de naixement, d’això se’n diu enxufe» o «Però perquè s’han convertit aquests dos en referent de la província?????», han sigut alguns dels comentaris que hi ha hagut a l’esmentada publicació.