EMBOGEIX A LES XARXES

El fill de Toms Hanks la fa bona negant la pandèmia

  • Chet Hanks, de 31 anys, a través d’un vídeo a Instagram, es burla de les vacunes i assegura que el coronavirus és «una fotuda grip»

El fill de Toms Hanks la fa bona negant la pandèmia
2
Es llegeix en minuts

Chet Hanks s’ha convertit en el fill conflictiu de Tom Hanks i Rita Wilson. Res a veure amb els seus discrets pares i els seus tres germans (Collin, Elizabeth i Truman), el jove genera contínues polèmiques des de fa anys i no deixa de tenir problemes amb la justícia acusat de maltractaments i per la seva addicció a les drogues.

De fet, el 2015, va parlar de com havia lluitat contra l’addicció a la cocaïna i com havia decidit sotmetre’s a rehabilitació per lidiar amb el seu problema. El seu pare va assegurar llavors que estimava al seu fill «incondicionalment».

Ara, el músic, de 31 anys, torna a ser notícia després de compartir un missatge amb els seus més de 600.000 seguidors on nega la pandèmia, carrega amb duresa contra les vacunes i crida a la desobediència de tots contra aquesta situació de crisi sanitària.

En la seva última publicació apareix parlant des d’un automòbil per adreçar-se als seus fans, a qui anima a vacunar-se al més aviat possible. Fins i tot reconeix que ell ja ho ha fet. «He estat indecís sobre això durant un temps, per això mai n’he parlat, però amb la quantitat de persones que conec que s’han contagiat de Covid, i amb les xifres en augment, crec que és important que digui que m’he vacunat, crec que tothom hauria de fer-ho». El seu to canvia ràpidament a meitat del vídeo, assegurant que el coronavirus és «una fotuda grip». 

No obstant, a partir d’aquí, les seves paraules es tornen més agressives i comença a aixecar el to de veu. «M’agradaria suggerir a tots els meus seguidors, a vosaltres, que demaneu hora per vacunar-vos, el primer... ¡Una merda! ¡Si no està trencat, no l’arreglis! No he tingut mai Covid. No em punxareu una puta agulla», crida enfadat.

Posteriorment, s’adreça als qui estiguin malalts i persones d’alt risc i els aconsella: «Quedeu-vos a casa». No és la seva salut el que li preocupa, en absolut, si no el seu propi benestar. «Estic cansat de portar una fotuda mascareta», conclou. 

El pitjor del cas és que molts dels seus seguidors han aplaudit el seu missatge i li donen la raó; d’altres, en canvi, li retreuen les paraules i li demanen que rectifiqui.

Notícies relacionades

Sembla que al noi poc li va servir veure que els seus pares van ser dels primers actors de Hollywood a reconèixer públicament que estaven contagiats de Covid i compartir la seva experiència a les xarxes. L’intèrpret va revelar que ell i la seva dona havien donat positiu l’11 de març del 2020, mentre estava rodant una pel·lícula sobre Elvis Presley a Austràlia.

La parella va ser ingressada a l’Hospital Universitari de Gold Coast per rebre atenció mèdica i finalment van ser donats d’alta el 16 de març. A continuació, van entrar en quarantena durant 10 dies abans de tornar a casa seva a Los Angeles.