MISSATGES SIBIL·LINS

Sharon Corr arremet en una cançó contra la germana de Letizia

La violinista i cantant irlandesa ha publicat aquesta setmana un nou senzill en el que relata com va viure l’engany del seu exmarit amb Telma Ortiz, la cunyada del rei Felip

Sharon Corr arremet en una cançó contra la germana de Letizia
2
Es llegeix en minuts

Sharon Corr, de 51 anys, vocalista del grup irlandès The Corrs, acaba de publicar una cançó en solitari anomenada ‘The Fool & The Scorpion’ (’La tonta i l’escorpí’). Un llançament que està fent parlar molt pel controvertit missatge que conté.

Publicat el senzill fa uns dies, la violinista, cantant i compositora ha dedicat el tema a qui fos el seu marit, l’advocat irlandès Robert Gavin, pare dels seus dos fills, i arremet d’una manera directa contra la seva actual companya sentimental, Telma Ortiz, de 48 anys, germana de la reina Letizia.

De fet, al llarg de totes les estrofes destaquen sibil·lins missatges que semblen dirigits a Gavin. No obstant, les paraules més dures les reserva per al final, amb una clara al·lusió a la parella del seu exmarit.

«És una història de traïció»

La irlandesa relata en el seu nou llançament com va viure l’engany del seu exmarit amb la cunyada del rei Felip VI. «Destrossada pels esdeveniments del dia anterior, les llàgrimes perforen la meva pell com si fossin caramells. De nou, estic en sintonia amb els elements, només que aquesta vegada el meu cor s’ha trencat en milions de trossos, per mai tornar a ser qui era. Vaig començar a escriure paraula rere paraula, sortien de mi a borbolls com un meteorit, impactant a la terra. És una història de traïció. Tot és a la lletra», va assenyalar a les xarxes de la seva duresa minuts abans de publicar el seu nou treball.

En una espècie de catarsi personal després de la seva separació, alguns trossos de la lletra es tradueixen així: «La germana recargolada de la Reina i el camaleó, la tonta i l’escorpí, soc lliure, he renascut», «La boja i l’escorpí, ofega’t amb les llàgrimes de l’amor d’una mare», «Creua de vinya en vinya, llepant la sang dels drets matrimonials, jugant a mames i a papes amb els meus nadons...» (...) «Tens alguna cosa de malalt i no hi ha cura per a tu, jo et deixaré sagnar i assecar-te», diu la controvertida cançó.

Notícies relacionades

Per la seva banda, la parella, que ara està esperant el seu primer fill en comú, sempre ha portat la seva relació amb total discreció. L’única aparició pública oficial junts va ser el 2019, durant l’entrega dels Premis Princesa d’Astúries. 

Per a Telma Ortiz aquest serà el seu segon fill. Mentre que per a Robert Gavin serà el seu tercer. Ella ja és mare d’Amanda, fruit de la seva relació de cinc anys amb l’advocat toledà Enrique Martín Llopis, mentre que ell és pare de Cathal Robert Gerard i Flori Jean Elizabeth, nascuts del seu matrimoni amb la cantant.

Temes:

Letizia Ortiz