A MARBELLA

Jabián i Geno rendeixen homenatge a Àlex Casademunt

  • Els artistes van recordar al seu amic cantant ‘Te quiero más’ al concert solidari que es va celebrar a l’Starlite Festival

Jabián i Geno rendeixen homenatge a Àlex Casademunt
2
Es llegeix en minuts

Geno Machado i Javián, a més de compartir una gran amistat amb Àlex Casademunt, que va morir el mes de març passat en un accident de trànsit, formaven part del grup Fórmula Abierta. Per això sempre que pugen a un escenari recorden el seu amic i company. Dissabte passat el van recordar a l’Starlite Festival durant el concert solidari ‘El ultimo aplauso’, per ajudar el col·lectiu artístic.

Els artistes van cantar ‘Te quiero más’ i la van dedicar a Casademunt, molt present durant tota la vetllada. «El teu somriure, el teu riure inconfusible, la teva mirada cristal·lina neta com l’oceà, la teva forma boja i sincera d’expressar-te davant els altres, la teva manera de treure’m de polleguera, la teva forma d’estimar-me, el teu carisma, la teva creativitat, la teva manera de veure i viure la vida, el teu carinyo, el teu talent... En definitiva, la teva ànima. Ella a va ser aquella nit entre nosaltres. El Javián i jo et vam sentir, érem allà, els tres junts una altra vegada cantant per a aquest meravellós públic de Marbella. ¡T’estimo, Alex!», ha expressat Geno al seu compte d’Instagram. 

Notícies relacionades

El coreògraf i ballarí Poty va exercir de mestre de cerimònies i Javián li ha agraït la seva traça: «Gràcies Poty per lluitar per nosaltres. Dissabte ens ho vam passar molt bé a l’Starlite Marbella. El tracte va ser exquisit per part de tot l’equip. Veig que et vas adonar que a l’escenari érem tres», assegura a les seves xarxes socials. Una nit molt emocionant per a tothom, sobretot, per a ells. Grans artistes, com Marta Sánchez, Ramoncín i Amistades Peligrosas, entre molts altres, van entonar les seves cançons més emblemàtiques a l’Auditori de Starlite Catalana Occidente per rememorar el pop rock espanyol. 

D’altra banda, la parella d’artistes ja ha confirmat la seva assistència al concert homenatge a Álex Casademunt el pròxim 24 de setembre al WiZink Center de Madrid. El recital va haver de ser ajornat per l’augment de contagis i ara alguns dels artistes que hi havia d’actuar no podran, com és el cas de Chenoa, mentre que Natalia, que acaba de treure el seu nou senzill ‘Lento’, encara no sap segur si hi podrà assistir. «Estic intentant anar-hi per poder ser al concert, perquè em fa molta il·lusió; ell es mereix l’homenatge més gran, que hi siguin tots els seus companys. Tant de bo vingui tothom i l’omplim, s’ho mereix. Però han hagut de canviar-lo de data i, per culpa d’això, hi ha alguns companys que no hi poden anar. Jo espero poder», ha assegurat.