Vacances nàutiques

Amancio Ortega navega per les costes de Montenegro

  • L’empresari va començar el seu viatge a Mònaco a bord d’un iot de més de 30 milions d’euros

Amancio Ortega navega per les costes de Montenegro
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amancio Ortega, amo i fundador d’Inditex, passa aquests dies d’estiu allunyat de la seva Galícia natal. L’empresari de la moda es troba navegant a les costes de Montenegro, concretament a Tivat, a bord del ‘Drizzle’, un megaiot el preu del qual supera els 30 milions d’euros.

Fa diverses setmanes, que Ortega, de 85 anys, va començar el seu viatge a Mònaco, des d’on va posar rumb a Gènova. Va estar-s’hi fins al 12 de juliol i va navegar fins a l’esmentada Tivat, on va recalar el 19 de juliol passat i on segueix.

La impressionant embarcació va ser construïda el 2012 i té ni més ni menys que 67 metres d’eslora i 11 de màniga, i compte amb tres camarots dobles, tres més individuals i una ‘suite’ principal.

Notícies relacionades

A més hi ha diversos salons, cuina i una gran pantalla de cine. A popa hi ha dues cobertes més, així com una enorme plataforma de bany. També inclou una zona destinada al personal de tripulació.

No obstant, aquest no és l’únic barco que posseeix l’expresident del grup empresarial tèxtil Inditex, ja que al port esportiu de Sanxenxo des de fa temps té atracat el ‘Valoria B’, una embarcació que va adquirir el 2018 i amb què sol navegar a la costa gallega.