Sara Carbonero i Iker Casillas, cap de setmana junts a Valladolid

La periodista i l’exporter han coincidit en el casament d’uns amics

  • Sara Carbonero recupera la il·lusió amb Kiki Morente

Sara Carbonero i Iker Casillas, cap de setmana junts a Valladolid

REUTERS / ANDREA COMAS

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sara Carbonero i Iker Casillas han coincidit aquest cap de setmana a Valladolid. La periodista i l’exporter del Reial Madrid, que el mes de març passat van anunciar via comunicat, que se separaven després de 10 anys de matrimoni i dos fills junts, han acudit al casament d’uns amics comuns. Malgrat que no hi ha cap foto de tots dos junts, tant ella com ell han publicat diverses instantànies per separat a les seves respectives xarxes socials que demostren la coincidència. El retrobament es produeix justament al cap de pocs dies que la revista ‘Setmana’ expliqués que la locutora esportiva havia recuperat la il·lusió amb Kiki Morente, el germà petit de la cantaora Estrella Morente. Un idil·li de poc més de dos mesos, encara incipient, així que la reportera i empresària de moda va decidir acudir a l’enllaç sola, igual que el seu ex.

«La Sara i jo tenim una amistat molt bonica i ens deixem portar. Ja s’aniran veient les coses», va confessar el cantaor en la mateixa publicació pocs dies després de transcendir la notícia. 

Primer va ser el futbolista que va fer saber als seus seguidors la ubicació on es trobava gràcies a una imatge en què apareixia posant davant el famós ajuntament de la capital de Castella i Lleó. Hores després, Sara Carbonero publicava una tirallonga d’imatges en què apareixia en el casament de la seva amiga i assenyalava mitjançant un ‘hashtag’ que era a Valladolid.

«Fantàstica ciutat», que s’ha fotografiat a la plaça Mayor amb la Casa Consistorial de fons.

Tal com recull ‘El Norte de Castilla’, Casillas ha disfrutat de la jornada estiuenca en un cèntric establiment al costat de l’església de Santiago –on es va celebrar l’enllaç–, abans de desplaçar-se a una finca privada on es va desenvolupar la resta de les celebració, concretament al llac de Maito, on va tenir lloc el sopar i posterior vetllada, amenitzada pel grup val·lisoletà de DJ Los del Lío.

Notícies relacionades

Igual que Casillas, Carbonero, amb un preciós vestit blau marí de tirants amb una gran llaçada lateral a la cintura, ha volgut compartir en els seus ‘stories’ d’Instagram diversos detalls a la seva arribada a la finca val·lisoletana on es va celebrar el convit. A la publicació ha afegit el text «Hem anat de casament», i gràcies a les etiquetes sabem que els protagonistes de l’enllaç són Laura i Gonzalo i que han reunit els amics més pròxims de la parella (#LasDeSiempreComoNunca).

El barret de palla

Hi ha un detall en una altra de les fotos que ha publicat Iker del cap de setmana que ha cridat molt l’atenció als seus seguidors. Amb el títol de ‘Happy weekend!!!’, apareix molt relaxat assegut en un sofà disfrutant d’una posta de sol molt castellana. El curiós és que al costat d’ell apareix un barret de palla, complement que sol lluir Sara a les seves últimes publicacions d’Instagram.