Parella de l’estiu

Sara Carbonero, enamorada un altre cop de Kiki Morente, segons ‘Semana’

La revista afirma que la periodista i ex d’Iker Casillas fa dos mesos que surt amb el jove cantaor germà d’Estrella Morente

Sara Carbonero, enamorada un altre cop de Kiki Morente, segons ‘Semana’

EUROPA PRESS / JOSEFINA BLANCO / RICARD CUGAT

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sara Carbonero torna a estar il·lusionada després de la seva separació d’Iker Casillas. La periodista copa aquest dimecres la portada de la revista ‘Semana’, que afirma que està enamorada del cantaor Kiki Morente, germà petit d’Estrella Morente, amb qui da dos mesos que surt.

Segons la revista, Sara (37) i Kiki (31) es van conèixer a través d’una amiga en comú fa un parell de mesos i ara el cantaor està més que integrat al grup d’amics de la periodista. També ella en la vida d’ell. En el mateix reportatge s’explica que fa uns dies la parella va coincidir en un esdeveniment a Madrid, que ha sigut l’escenari de la seva història d’amor.

Aquests dies, però, la parella està distanciada per molts quilòmetres, ja que Carbonero és de vacances a Porto, ciutat importantíssima per a ella, ja que va ser testimoni de la seva història amb Iker i on va residir cinc anys juntament amb la seva exparella i els seus fills, Martín i Lucas, de 7 i 4 anys.

Un comunicat sorprenent

El 12 de març passat i després de diversos rumors que apuntaven que la parella ja vivia separada i que havia decidit trencar la relació després d’11 anys, Sara i Iker van compartir amb tots a les seves xarxes socials la decisió tan dràstica que havien pres. «Tant l’Iker com jo, ens sentim enormement orgullosos de la família que som i d’haver pogut compartir un amor que ens ha omplert de felicitat durant tots aquests anys d’unió. Avui, el nostre amor de parella pren camins diferents, però no llunyans, ja que continuarem junts en la meravellosa tasca de continuar sent pares dedicats, com fins ara ho hem fet. És una decisió molt meditada i que prenem de mutu acord», començava dient el comunicat.

«El respecte, l’afecte i l’amistat es mantindran sempre. La nostra prioritat és, des del carinyo i el compromís, compartir el benestar i l’educació dels nostres fills i protegir-los perquè creixin en un entorn estable i saludable. Amb aquestes paraules demanem que sisplau es respecti la nostra intimitat en aquest moment de canvi. Aquestes seran les úniques paraules públiques que farem en el present i en el futur. Moltes gràcies per la vostra comprensió», deia la nota amb què posaven punt final a una història d’amor que va començar amb aquell famós petó gravat a la memòria col·lectiva del Mundial de Sud-àfrica i gairebé cinc anys de matrimoni.

Junts a Cadis

En aquests dos mesos, Kiki ha viatjat a veure Sara Carbonero quan aquesta ha estat fora de Madrid. És el que va fer quan la periodista va ser a Cadis. El cantaor es va desplaçar des de Granada fins allà, i també l’ha presentat ja a la seva àvia, que té 91 anys. L’àvia no havia conegut fins ara a cap parella del cantaor, una cosa que, segons explica ‘Semana’, indica com d’enamorat n’està el jove flamenc José Enrique Morente Carbonell, el seu nom complet.

Notícies relacionades

El tercer fill d’Enrique Morente i Aurora Carbonell va néixer a Granada el 30 de desembre de 1989 i ja té una gran carrera professional a la seva esquena, després d’estudiar durant una dècada al conservatori.

«Per tots és coneguda la passió que Sara Carbonero té per la música. De fet, a la biografia del seu perfil d’Instagram apunta que “seria impossible viure sense música”. A més, ha traslladat aquesta afició al món laboral, ja que des de fa uns mesos presenta l’espai ‘Que siga el baile’ a Radio Marca, on entrevista diferents cares conegudes de la música. Aquesta és una afició que comparteix amb Kiki», incideix ‘Semana’.