FANÀTICA DE LA CONDUCCIÓ

Isabel II, al volant del seu tot terreny als 95 anys

  • La Reina va acudir aquest cap de setmana a la seva casa al camp de Sandringham per visitar els seus cavalls

Isabel II, al volant del seu tot terreny als 95 anys
1
Es llegeix en minuts

Després d’uns mesos complicats, la reina Isabel II ha decidit fer un ‘break’ i viatjar fins a Sandringham, a Norfolk. Hi va arribar divendres passat i està previst que aquest dilluns torni al Palau de Buckingham després de disfrutar de la naturala i dels seus cavalls.

Durant el cap de setmana, la Reina ha visitat una granja conduint ella mateixa el seu tot terreny. I és que als 95 anys, la monarca es troba en plena forma i sempre que pot es posa al volant.

De la mateixa manera, la mare dels prínceps Carles, Andreu, Eduard i la princesa Anna, ha aprofitat aquesta escapada per visitar els seus cavalls a les quadres reals, ja que l’equitació i el món dels equins són una altra de les seves grans passions.

Notícies relacionades

De fet, la sobirana és propietària de centenars de cavalls de curses i ha obtingut més de 1.600 victòries en carreres. A més de cavalls pura sang, Isabel II també es dedica a criar ponis.

Es tracta de la primera vegada que Isabel II acudeix a la seva casa al camp després de la mort del seu marit, el duc d’Edimburg, mort el 9 d’abril. L’última vegada que el matrimoni es va allotjar en aquesta casa va ser el setembre del 2020, uns mesos abans que comencés la pandèmia de coronavirus.