Ruptura sorpresa

Dulceida i Alba Paul se separen després de cinc anys de matrimoni

La ‘influencer’ assegura que es distanciaran durant un mes i demana respecte per a totes dues per alguns comentaris negatius que estan rebent

Dulceida i Alba Paul se separen després de cinc anys de matrimoni

EUROPA PRESS / RAÚL TERREL

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Feia dies que hi havia rum-rum i, finalment, la mateixa Dulceida ho va confirmar a través del seu compte d’Instagram. Ella i Alba Paul se separaran després de cinc anys de matrimoni. La ‘influencer’ catalana, visiblement emocionada i amb la veu entretallada, va explicar que la seva parella i ella no estan passant per un bon moment en el seu matrimoni. «L’Alba i jo no estem passant un bon moment en la nostra relació i hem decidit passar aquest mes separades. Jo seré a Eivissa i ella farà les seves coses», assegurava via ‘stories’ Aída Domenech Pascual (Badalona, 1989), més coneguda com ‘Dulceida’. En el mateix missatge també va demanar als fans que respectin aquests moments tan complicats per a la parella. «No sabem què passarà, crec que és una cosa molt nostra i per això us demano que ens respecteu. Són moments difícils, sé que ens estimeu», va assegurar.

Es tracta d’una nova ruptura sorpresa en el panorama ‘celeb’. I és que quan encara no ens hem recuperat de l’impacte que ens va causar fa gairebé una setmana assabentar-nos de la separació d’Amelia Bono i Manuel Martos, ara són Dulceida i Alba Paul les que, després de cinc anys de matrimoni i gairebé set de relació, decideixen emprendre camins separats.

Notícies relacionades

Els rumors de crisi les havien perseguit els últims dies i, fidel a la proximitat amb els seus gairebé tres milions de seguidors, la ‘it girl’ va explicar que la parella ha pres aquesta dolorosa decisió de separar-se temporalment, tot i que no va entrar a especificar els motius que les han portat fins aquest punt tan sols una setmana després de pregonar el seu amor a les xarxes socials amb motiu del Dia de l’Orgull.

Explicacions d’Alba

Poc després, i després de l’inesperat anunci de Dulceida, era Alba Paul qui, també a través de diverses històries compartides a Instagram, va trencar el seu silenci i, bastant més sencera que la seva dona, va demanar respecte i carinyo en aquests complicats moments, confessant que espera que les coses se solucionin entre elles amb aquest petit parèntesi en el seu matrimoni. «Durant set anys hem tingut una relació molt bona i molt especial, però com tota relació real té els seus alts i els seus baixos, i ara mateix n’estem passant un», començava la també ‘influencer’. «Hem decidit prendre’ns aquest temps per veure si es pot arreglar. Jo confio que sí», va afegir, abans d’assegurar: «Som persones normals que sofreixen i pateixen».