PUR MÚSCUL

Chris Hemsworth necessita menjar vuit vegades al dia per convertir-se en Thor

  • L’entrenador de l’actor, Luke Zocchi, i l’especialista Bobby Holland Hanton revelen la dieta i l’entrenament que segueix per interpretar el rude personatge mitològic

3
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Chris Hemsworth va haver de treballar molt a l’hora de transformar el seu cos per interpretar el Déu del Tro, en l’univers cinematogràfic Marvel a films com ‘Thor’ (2011); ‘Els venjadors’ (2012), ‘Thor: The Dark World’ (2013); ‘Avengers: Age of Ultron’ (2015); ‘Thor: Ragnarok’ (2017); ‘Avengers: Infinity War’ (2018) i ‘Avengers: Endgame’ (2019), que van ser èxits de taquilla i li van donar un gran reconeixement d’àmbit mundial.

Ara, l’entrenador de l’actor, Luke Zocchi, i l’especialista Bobby Holland Hanton han explicat a ‘Page Six’ el que es necessita per convertir-se en Thor, el famós i rude personatge mitològic. «Chris s’ho pren molt, molt seriosament, i la forma en què es posa és fenomenal», ha explicat Hanton, que ha sigut el doble d’acció de l’actor en 13 pel·lícules: «Hi ha un procés real que implica aconseguir aquests objectius. Però crec que durant els últims 10 anys, hem aconseguit trobar maneres de fer-ho», afirma.

 Per la seva banda, Zocchi, que és amic de Hemsworth des que tenia 8 anys, opina que tot es redueix a «la constància, el treball dur i menjar els aliments adequats». En general, l’intèrpret disfruta d’alguns àpats més abundants al dia en què menja bistec, pollastre i peix o batata amb arròs blanc, i després recorre a menjars més reduïts com batuts de proteïnes», revela.

Zocchi explica que en dies de rodatge amb l’ajuda d’un xef, és al set per assegurar-se que el marit d’Elsa Pataky mengi en els moments adequats durant la filmació i assegura que «en general menja constantment... Soc com si la seva àvia li donés el menjar», fa broma.

 No obstant, mantenir la seva ingesta de calories és només una part del procés que ha de portar a terme l’australià, ja que l’entrenament constant és clau per interpretar el seu personatge.

De fet, un dels principals desafiaments de l’estrella d’«Els venjadors» quan es tracta d’augmentar el seu volum és consumir prou per alimentar el seu cos. «Quan ens preparem per a pel·lícules com ‘Thor’, hi ha un augment massiu de menjar», afirma l’expert, que afegeix: «Chris menja unes vuit vegades al dia, ja que necessita treballar molt dur per desenvolupar una gran massa muscular», destaca.

 «Hemsworth va descobrir que amb un àpat realment abundant se sent massa pesat, per la qual cosa vam haver de canviar la rutina i fer menjades de 450 calories dividides en vuit. Per aquesta raó ha de menjar cada dues hores i obtenir 450 calories [cada vegada]», explica.

«Ell es dedica només a aixecar pesos i entrenar una o dues vegades al dia», assegura i afegeix: «A la gent li sorprèn que no s’entreni més d’una hora en una sessió, però es tracta d’un entrenament pesat, que generalment acabem en una hora molt intensa».

 A banda de l’entrenament amb pesos, l’artista barreja la seva rutina amb boxa, entrenament HIIT i altres disciplines. «Mirem d’agafar les millors parts d’estils diferents, ja que la prioritat és mirar de trobar l’equilibri per aconseguir el que necessitem a cada pel·lícula», remarca.

A causa del gran interès per part dels fans de la coneguda saga, Hemsworth, Zocchi i Hanton van unir forces el 2017 per llançar el ‘Pla de benestar Thor’, una aplicació d’entrenament anomenada Centr, que consta d’un programa de 10 setmanes per aconseguir resultats similars als del popular superheroi.

El programa inclou entrenaments, plans de nutrició i exercicis de relaxació perquè, com diu Zocchi, «es tracta d’equilibri».

 

Notícies relacionades