SENSE FILTRES

Sharon Stone inaugura l’estiu amb un posat en biquini

  • Als seus 63 anys, l’actriu comparteix una imatge amb els seus més de 2,6 milions de seguidors en la qual posa en biquini al jardí de casa seva a Los Angeles

Sharon Stone inaugura l’estiu amb un posat en biquini
1
Es llegeix en minuts

Sharon Stone, que sorprenentment va dir en una entrevista recent que mai s’havia considerat «tan sexi», malgrat la seva condició de símbol sexual durant dècades, ha compartit un espectacular posat en biquini en el seu compte d’Instagram. L’actriu, que es mostra feliç i somrient al jardí de casa seva a Los Angeles i sota l’atenta mirada del seu gos Bandit, ha desitjat «Bon estiu» als seus 2.6 milions de seguidors.

La imatge d’ Stone, que ha posat als 63 anys sense filtres, retocs, ni gens de maquillatge, no va tardar a convertir-se en viral, generant més de 180.000 ‘m’agrada’ en tot just 24 hores de la seva publicació.

Notícies relacionades

Nombrosos fans, així com amics i companys de professió de la intèrpret com Andie MacDowell, Leslie Jordan, Rose McGowan, Jamie Lee Curtis, Kate Hudson, Vera Wang, Kim Fields, Lisarinna, Angie Stevenson, Michael Rapaport, Sheila E., Mariska Hargitay, Amy Oresman, Rayvon Owen, Paulina Porizkova, Meghan McCain i Michael Mulle, entre altres, van aplaudir amb emoticones de cor l’estrella nord-americana.

L’artista, que ha aparegut en més de 300 revistes de moda, acaba de publicar el llibre La bellesa de viure dues vegades en el qual relata els seus esforços per reconstruir la seva vida després de patir un ictus (octubre 2001), però també revela com va passar d’una infància traumàtica a una indústria que de moltes maneres reflectia aquests mateixos abusos, encoberts pels diners i la fama.

Temes:

Sharon Stone