MUDANÇA A LA VISTA

Jennifer Lopez sospesa viure a Los Angeles amb Ben Affeck

Segons el portal ‘TMZ’, l’estrella del Bronx ha visitat un parell d’escoles perquè els bessons Emme i Max, comencin el curs vinent a Califòrnia, on resideix l’actor

Instagram Jennifer López

Instagram Jennifer López

1
Es llegeix en minuts

La relació de Jennifer Lopez i Ben Affeck va vent en popa. I és que la cantant ja es planteja viure amb l’actor. Segons ‘TMZ’, l’estrella del Bronx va visitar aquest divendres un parell d’escoles perquè els seus fills Max i Emme, de 13 anys, als quals comparteix amb el seu ex Marc Anthony, estudiïn l’any vinent a Los Angeles.

L’esmentat portal afirma que la recerca d’una nova escola pot significar que JLo, de 51 anys, tingui ja previst fer les maletes per deixar Miami i traslladar-se a viure amb el director i protagonista d’’Argo’. I és que tot apunta que la parella que ha reprès la seva relació 17 anys després de la seva ruptura vol disfrutar lliurement del seu amor a Califòrnia.

Notícies relacionades

D’altra banda, diferents mitjans nord-americans asseguren que la intèrpret de ‘Hustlers’ sempre ha tingut molt en compte els seus fills a l’hora de prendre decisions importants. «Ella ha d’assegurar-se que està tenint en compte els seus fills, ja que són la seva prioritat», ha afirmat una font pròxima a l’artista.

Affleck, per la seva banda, viu a Brentwood, molt a prop de la casa de la seva ex, Jennifer Garner, on comparteixen la custòdia dels seus tres fills: La Violet, de 15 anys, la Seraphina, de 12, i el benjamí, elSamuel, de 9.