Diego Simeone

Diego Simeone
1
Es llegeix en minuts

Diego ‘el Cholo’ Simeone té motius per estar radiant de felicitat. Després de l’apoteòsica victòria de l’Atlètic de Madrid com a campió de LaLiga, s’acaba de casar el seu fill gran, Giovanni Simeone, més conegut com a Gio, que ha contret matrimoni amb Giulia Coppini, una coneguda presentadora i actriu italiana, a qui va conèixer fa tres anys.

El casament de l’exjugador del Càller Calcio, equip de la primera divisió italiana, amb la seva promesa ha omplert de felicitat l’entrenador de l’equip blanc-i-vermell. Aquest ha compartit la seva emoció a través del seu compte d’Instagram, en què ha publicat diverses fotos de l’enllaç. «Que siguin molt feliços. Els estimo molt», ha escrit el tècnic.

Notícies relacionades

La parella acabada de casar viu des de fa anys a l’illa italiana de Sardenya, però han triat Eivissa per dir-se el ‘sí, vull’ en una cerimònia en què tots els convidats anaven vestits de blanc.

Entre els convidats a l’enllaç hi havia els altres fills de l’argentí. Francesca, de 4 anys, i Valentina, de 2, nascudes de la seva unió amb la model Carla Pereyra. I també hi eren Giuliano i Gianluca, de 22 anys, fruit del primer matrimoni de l’entrenador amb Carolina Baldini i que, com el seu pare, es dediquen al món del futbol.